Wij heten Just Wellness klanten welkom!

Just Wellness tegemoetkoming

Vanwege de grote vraag en de vele positieve reacties, hebben onze investeerders besloten om iedereen een vaste vergoeding van €500 aan te bieden die geldig is voor 12 maanden, om het vele administratieve werk te beperken.

Per behandeling mag je 50% van de totale kosten gebruiken van jouw tegoedbon. De andere 50% betaal je zelf. Het resterende bedrag van jouw tegoedbon kun je weer gebruiken bij de volgende behandeling en/of behandelingspakket.

*De tegemoetkoming van All in 1 Beauty B.V. vervangt NIET je claim bij de curator voor je verlies bij Just Wellness. De cadeaubon is onze manier van tegemoetkoming om je gedurende 12 maanden onze diensten met 50% korting uit te laten proberen.

Ben je benieuwd hoe het werkt? Registreer jezelf hieronder zodat we een vrijblijvend intakegesprek voor je kunnen inplannen.


  privacybeleid van All in 1 Beauty B.V.

  Hoe gebruik ik mijn tegoedbon bij All in 1 Beauty?

  Maak een account op onze website

  We updaten onze website in de eerste week van januari, zodat je jouw account online kunt aanmaken. Kort daarna is je account ook beschikbaar op je IOS- of Android-APP. Op je account kun je je abonnementen beheren. Je kunt online met je tegoed behandelingen kopen met 50% korting.

  Boek je behandeling op je account

  Je kan met je tegoed 50% korting krijgen op losse behandelingen, op behandelingskuur pakketten, op je maandelijkse abonnementen (Bronze, Silver, Gold, Platinum) en op behandelingen die al een korting hebben gekregen in elke abonnementen categorie. Je krijgt korting tot je tegoed op is.

  Slide Word Platinum-lid en ontvang gratis talloze Derma Care- en Clinic-behandelingen. Bovendien kan je tot 50% korting krijgen op alle schoonheidsbehandelingen.

  Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Platinum-leden worden beschouwd als partners en profiteren van taloze gratis behandelingen!
  Platinum
  BESTEL NU
  Platinium BESTEL NU Word Gold-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen en tot 33% korting op alle schoonheidsbehandelingen.

  Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement.
  Gold
  Platinium BESTEL NU Word Silver-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen. Dit is ideaal voor klanten die ons regelmatig bezoeken voor medische en huidbehandelingen.

  Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement.
  Silver

  Openingstijden en Klantenservice

  Op onze website www.allin1beauty.nl vindt je altijd onze actuele openingstijden. Iedere vestiging heeft zijn eigen openingsuren. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder 040 311 6021 of je kan ons altijd per e-mail bereiken op klantenservice@allin1beauty.nl

  Intake

  In onze vestingen kun je een gratis intake krijgen. Voor ieders veiligheid verzoeken wij je om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, allergieën, etc. Wij verzoeken je de gezondheidsvragen online in te vullen voor je afspraak.

  Privacy regeling en geheimhouding

  Klanteninformatie wordt niet aan derden verstrekt, zonder je toestemming, behalve als het informatie betreft voor de verzekering, specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

  Klanttevredenheid

  Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van jouw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kun je deze ook melden bij de balieassistente of direct op klantenservice@allin1beauty.nl