Balayage Eindhoven

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen omtrent uiterlijke verzorging zoals, knippen, kleuren, opsteken, acrylnagels, nail art, gezichtsbehandelingen, wimper extensions, wenkbrauwen hairstroke, manicure, pedicure, visagie en nog vele extra’s.
CERTIFIED AND FRIENDLY STAFF

ATTRACTIVE PRICES

GREAT PROMOTIONS

EEN BALAYAGE IN EINDHOVEN BIJ EEN SALON DIE DE TIJD VOOR U NEEMT

Bij All in 1 Beauty vinden wij het belangrijk dat we de tijd nemen die nodig is om een behandeling goed uit te voeren. En een balayage moet gewoon goed gebeuren. We kijken daarom eerst naar uw haar en adviseren op basis daarvan welke kleur u het beste zou kunnen gebruiken. Uiteraard staat het u vrij om hierbij uw eigen voorkeur uit te spreken. Door deze aanpak te combineren met het gebruik van de beste producten steelt u zeker de show wanneer u bij ons in Eindhoven met uw nieuwe kapsel naar buiten loopt. Bel wel even voor een afspraak voor het zetten van een Balayage. Dat kunt u doen via telefoonnummer +31 615 26 7338 of +31 40 737 0585.

Bij All in 1 Beauty kunt u terecht voor het laten zetten van balayage in Eindhoven. Een balayage is een haarverftechniek die kennis en vaardigheid vereist van de haarstyliste en het is af te raden om dit te laten doen bij iemand die hier de ervaring voor mist. Bij een balayage draait het immers om een subtiele overloop van kleur en het kost tijd om dit goed te doen. Gebeurt dit niet dan heeft u kans op strepen. Kom daarom naar All in 1 Beauty in Eindhoven voor een professionele balayage met een schitterend eindresultaat.