GEZICHTSBEHANDELING

Wij werken met gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

GEZICHT

Wil je een ontspannende wellness behandeling, of toch liever een huidverbeterende behandeling. Je kunt bij ons terecht voor een wellness behandeling, huidverbeterende behandeling of een mannen behandeling.

Professionele gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandelingen worden aangepast naar de wensen en behoeften van de klant. Dus of je nu voor een ontspannende wellness behandeling gaat of voor een huidverbeterende behandeling, is ons eerste belang om te kijken naar wat uw huid nodig heeft en wat je wensen zijn. Dat betekent dat iedereen een eigen behandeling zal krijgen gebaseerd op basistechnieken en bijhorende behandelingen. Voor een advies kun je gerust langskomen om te bespreken met onze schoonheidsspecialisten welke behandeling het beste bij je past. Ook bieden we leuke discount pakketten aan, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom voor losse behandelingen.

Hier bieden we onze gezichtsbehandelingen aan

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Eindhoven

(Limburglaan 1)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Wellness gezichtsbehandeling

Bij deze behandeling gaan we vooral voor ontspanning en rust, deze behandeling is uitermate geschikt voor personen met een rustige huid die graag een extra boost en verwenmomentje willen. Voor iedereen maken we een persoonlijk behandelplan gebaseerd op je huid en wensen.

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Deze behandeling is geschikt voor personen met huidproblemen, die graag een oplossing willen vinden. Wij kijken naar je huid en bepalen zo welke producten het meest geschikt zijn. Daarnaast bespreken we samen met je wat je thuis kunt doen om je huid bij te houden en zo van de problemen af te komen.

Gezichtsbehandeling voor mannen

In deze behandeling gaan we voor ontspanning en rust, maar tevens ook huidverbetering. De mannenhuid is over het algemeen wat vetter en heeft dus een andere aanpak nodig dan dat we dat bij vrouwen zouden doen. Wij kijken naar wat je huid nodig heeft en passen daar de behandeling op aan.

Boek nu je gezichtsbehandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor gezichtsbehandelingen of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!