KAPPER

Wij werken met gediplomeerde
schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Haren

Altijd mooie verzorgde haren, bij ons kun je voor meerdere haarbehandelingen terecht.

Haren knippen, kleuren of haarextentions

In onze salons bieden we meerdere behandelingen aan. Je kunt je haar gewoon laten knippen, of toch een leuke kleur verandering. Ook bieden wij haar verlengingen en verdikkingen aan door middel van vele verschillende technieken, o.a. Tapematjes, microrings etc. onze kapsters hebben jaren ervaring en houden van een uitdaging, maar ook voor een mooie natuurlijke look ben je bij ons aan het juiste adres. Naast onze knip, kleur en extension behandelingen hebben we de nieuwste technieken in het verzorgen van het haar door bijvoorbeeld een hairbotox behandeling, of het stijl en pluisvrij maken van het haar door middel van een collageen proteine of keratine behandeling. Wij zijn constant op zoek naar vernieuwing van technieken en behandelingen zodat wij het beste aan onze klanten kunnen bieden. Onze kapsters zijn ook ontzettend goed in het geven van advies en kijken wat er bij een persoon past als het gaat om een nieuwe coupe of kleur. Aarzel dus niet om eens langs te komen in een van onze salons voor een advies op maat.

Hier werken onze kapsters

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Knippen

Tijdens deze behandeling wordt het haar indien gewenst  gewassen. Daarna kunnen we na overleg beginnen met het knippen. Alleen de puntjes eraf, of een heel nieuwe coupe. Na het knippen worden de haren droog geföhnd.

Haarverlenging

Bij haarverlenging met matten wordt er gewerkt met volle matten die worden geplaatst door middel van ringetjes. Hierdoor krijg je mooi lang en vol haar. Van deze techniek heb je 6 tot 8 weken plezier en dan moeten ze weer opnieuw omhoog gezet worden. 

Uitgroei Kleuren

Als je je haren langere tijd geleden geverfd hebt, is het nodig om je uitgroei te laten bijwerken. Daarvoor hoef je niet heel het haar te laten verven. Uitgroei bijwerken hoeft maar eens in de 4  á 6 weken te gebeuren. Door steeds je uitgroei te verven bespaar je ook de kwaliteit van je lengte en punten.

Totale kleuring

Een totale kleuring geeft je hele haar een heel andere kleur. Een stukje donkerder, warmer of koeler. Onze stylisten hebben jaren lang ervaring en kunnen een goed advies geven over wat bij je gezicht past.

Blonderen / highlights

Blonderen wil zeggen het haar lichter maken. Je kan ervoor kiezen je gehele haar lichter te maken. Ook is het mogelijk je haar deels lichter te maken bijvoorbeeld met highlights, dat zijn lichtere plukken door de rest van je haar. 

Color touch spoeling

Wella Color Touch is een semi-permanente haarverf die zorgt voor een verzorgde haarkleuring. Het haar zal een prachtige glans krijgen dankzij onder andere ingrediënten als keratine en natuurlijke was. Wella Color Touch zorgt voor levendige en schitterende kleureffecten waardoor het haar mooi gaat glanzen. De verf bevat geen ammoniak en blijft in het haar tot ongeveer 15 keer wassen. 

Balayage

Vegen in het Frans betekent balayage. Dus wat balayage inhoud is een natuurlijke techniek om de punten van je haren op te lichten. Bij balayage wordt de uitgroei niet mee gekleurd. Het voordeel van balayage is dat het zo mooi en zacht overloopt, dat je het niet om de zoveel weken hoeft te laten bijwerken.

Haren opsteken

Opsteken kan op verschillende manieren, bv voor een gala, trouwerij of festival. Aan ieder kapsel kan je je eigen twist geven van chique tot speels met krul of juist met stijlen plukken erdoor. 

Haarbandvlecht

Haarbandvlecht is een leuke mooie vlecht. Je haren zitten als een haarband over je hoofd heen gevlochten. Je kan het op verschillende manieren maken door bijv. een dubbele vlecht te maken of gewoon een mooie simpele haarband vlecht.

Collageen proteine

Collagen Bio Coconut is een biologisch product, demi-permanent *, dat proteïne en collageen combineert, het haar stijlt en het volume behoud. De formule is verrijkt met kokosolie, collageen en tawe- eiwit.

Hairbotox

Deze behandeling werkt celvernieuwend, vult de schubben van de haarschacht, herstelt en geeft de elasticiteit weer terug. Ook het verminderde volume, die verloren is gegaan door dagelijkse blootstelling aan de zon, haardrogers, stijltang en chemische behandelingen, worden hersteld. Gelijktijdig wordt het haar versterkt en laat het haar glanzen. Het product bevat natuurlijke micro-pigmenten die voorkomen dat de haarkleur vervaagt. 

Keratine

Deze behandeling bevat honing waardoor het haar zacht glanzend en pluisvrij gemaakt word. Na een keratine behandeling is het haar 80 tot 100% stijler tot 5 maanden. Voordelen van deze behandeling: versterkt de haarvezels en maakt het haar pluisvrij.

Boek nu je afspraak bij onze kapsters

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!