NAGELSTUDIO

Wij werken met gediplomeerde
schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Nagels

Laat je verwennen in een van onze vestigingen met een manicure en vervolgens laat je nagels doen met onze professionele nagelsstylisten.

Professionele Nagelstudio

In onze salon bieden wij verschillende soorten behandelingen aan speciaal gericht op nagels. Of je nu kiest voor versteviging en/of versterking van de nagels of liever meer natuurlijk wil, er is voor ieder wat wils. 

Onze nagelstylisten hebben jarenlange ervaring en gedegen opleidingen gevolgd om u van mooie nagels te kunnen voorzien. Wij bieden verschillende soorten nageldesigns aan met Shellac, UV-Gel of Polygel. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk, van klassieke Franse nagels, tot indrukwekkende 4D-gelmodellering. Wij maken gebruik van acryl voor het verlengen en/of verstevigen van de nagels, of als je liever je natuurlijke nagel wilt laten groeien en verzorgen kunnen we kiezen voor een biab of gellak behandeling. Daarnaast geven wij ook heerlijke manicures die in combinatie kunnen met een andere behandeling zoals gellak. Je kunt kiezen voor leuke discount pakketten of voor losse behandelingen.

Onze nagelstudio’s in Eindhoven en Helmond

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Kunstnagels

Met acrylnagels kunnen we je eigen nagels verstevigen, of dmv tips of sjablonen verlengen. Er is ruim keus uit de verschillende vormen zoals ballerine coffin square etc, ook hebben we veel kleurtjes op voorraad, waardoor je altijd met de gewenste kleur de deur uit loopt. 

BIAB

Biab is een relatief nieuwe behandeling. Het is een buildergel, en zit tussen een rubber base en acrylnagels in. het is een gel, dus blijft flexibel, waardoor je nagels minder snel zullen scheuren. De biab zelf is in een aantal neutrale kleuren beschikbaar, je kan er ook voor kiezen hem met een gellak te lakken. 

Gellak

Gellak is een speciale lak welke minimaal 2 tot 3 weken blijft zitten. Deze lak hard alleen uit door een speciale UV lamp, en is daarna meteen droog. Het is te vergelijken met nagellak, maar gellak blijft langer zitten en het verstevigd je nagel.

Nagels verwijderen

Bij het verwijderen van de nagels houden we altijd rekening met de eigen nagels, zodat deze niet beschadigen. Het is heel belangrijk dat je ze nooit zelf eraf haalt, maar altijd door een styliste in de salon laat doen, met producten die daarvoor bestemd zijn. 

Reparatie nagels

Mocht er ooit een nagel afbreken of beschadigen, hebben we daar natuurlijk allerlei oplossingen voor. Je kunt altijd contact opnemen zodat wij een afspraak kunnen maken en het probleem kunnen oplossen.

Manicure

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nagelriemen worden verzorgd, de nagels worden in gewenste vorm gevijld, de handen worden gescrubd, er wordt een hand masker aangebracht en een verzorgende nagelriemolie. De manicure is ook mogelijk in combinatie met gellak

Boek nu een behandeling met onze nagelstylisten

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor manicure + Gellak of kies een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!