PEDICURE

Wij werken met gediplomeerde
schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Voeten

Mooie verzorgde voeten door middel van een fijne pedicure en een mooie gellak.

Professionele pedicure

Wij bieden verschillende behandelingen aan voor het verzorgen van de voeten. Je kunt bij ons alleen een mooie verzorgde gellak laten zetten, of toch een hele pedicure. We bieden een verzorgende wellness pedicure aan en medisch pedicure voor personen met problemen aan de voeten. Onze schoonheidsspecialistes en pedicures hebben veel ervaring en gedegen opleidingen gevolgd om je voeten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. 

Hier bieden we onze wimperbehandelingen aan

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Pedicure

pedicure is het verzorgen van de voeten. De nagelriemen worden verzorgd, de nagels worden in de gewenste vorm gevijld, het eelt van de voeten wordt verwijderd, de voeten worden gescrubd, er wordt een voet masker aangebracht en er wordt een verzorgende nagelriemolie aangebracht. De pedicure is ook mogelijk in combinatie met gellak 

Medisch pedicure

Bij een medisch pedicure behandeling verzorgen we de voeten van mensen met probleemvoeten of ziektes/aandoeningen die voet problemen kunnen veroorzaken. Personen met diabetes, reuma of andere aandoeningen zijn ook welkom bij ons en kunnen met een gerust hart in onze stoel zitten. Onze pedicures hebben ervaring met verschillende aandoeningen en zullen je zo goed mogelijk helpen.

Gellak

Gellak is een speciale lak welke minimaal 2 tot 3 weken blijft zitten. Deze lak hard alleen uit door een speciale UV lamp, en is daarna meteen droog. Het is te vergelijken met nagellak, maar gellak blijft langer zitten en het verstevigd je nagel. 

Boek nu een pedicure behandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor pedicure of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!