WENKBRAUWEN

Wij werken met gediplomeerde
schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Wenkbrauwen

Mooie verzorgde wenkbrauwen. ontharen , verven of pmu van de wenkbrauwen.

Wenkbrauwen verzorgen

In onze salons bieden we verschillende behandelingen aan voor het verzorgen van de wenkbrauwen. Je kunt er voor kiezen de wenkbrauwen te ontharen door middel van waxen of threading. Ook kun je je wenkbrauwen laten verven met verf of henna, of kiezen voor een pmu voor een blijvend resultaat. Onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialistes. 

Laat je wenkbrauwen behandelen in onze vestigingen

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Epileren

Met een pincet verwijderen wij de zichtbare wenkbrauwhaartjes in een bepaalde shape, zodat je een frisse mooie look krijgt. Onze schoonheidsspecialisten gebruiken bepaalde technieken, zodat de behandeling fijn en pijnloos wordt uitgevoerd. Wij gebruiken Tweezerman pincetten en desinfecteren de instrumenten voor gebruik.

Threaden

Threaden is epileren met behulp van touw. Dit is een snellere en andere techniek als met pincet. Met threaden worden ook de donshaartjes verwijderd waardoor je een strakker eindresultaat krijgt waar je langer plezier van hebt.

Hennabrows

In tegenstelling tot gewone wenkbrauwverf gebruiken wij met hennabrows een natuurlijke verf die met rozenwater word gemengd. Henna verf blijft langer zichtbaar en blijft ook een aantal dagen op de huid waardoor de vorm mooi strak is. Deze behandeling is ideaal voor mensen met allergische reacties.

Hairstroke (PMU)

Hairstroke is een techniek waarbij we de wenkbrauwen op de meest natuurlijke wijze met de hand kunnen tatoeëren door minuscule haartjes te zetten. Deze lijken dan op echte wenkbrauwhaartjes waardoor je een illusie creëert dat je wenkbrauwen voller lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. De hairstroke blijft gemiddeld tot 2 jaar.

Wenkbrauwen verven

Het verven van de wenkbrauwen is ideaal als je ze graag donkerder van kleur wil. Het voordeel van het verven is dat je wenkbrauwen er voller uitzien, en je gezicht sprekender maakt. Onze stylisten helpen bij het maken van de juiste kleur qua keuze.

  

Boek nu je een behandeling voor je wenkbrauwen

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je wenkbrauwen of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!