WIMPEREXTENSIONS

Wij werken met gediplomeerde
wimperspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Wimpers

Aan elk wimperhaartje worden meerdere of enkele extensions haartjes geplaatst voor extra veel volume en lengte. Kom langs in een van onze vestigingen voor een verleidelijke look. Wij bieden voor langere en vollere wimpers verschillende behandelingstechnieken aan.

Wimperextensions

Wij kijken altijd goed naar wat het beste bij jou past. Of je nu wimperextensions neemt of je eigen wimpers wilt laten behandelen, het is altijd bij ons belangrijk dat je met het gewenste resultaat de deur uit gaat. Onze schoonheidsspecialisten hebben meerdere jaren ervaring en adviseren je na de behandeling  nog wat je moet doen, zodat het resultaat langer goed blijft. Wij bieden hele jaar door leuke wimpers discount pakketten aan, maar ook losse behandelingen voor verschillende behandelingstechnieken.

Hier bieden we onze wimperbehandelingen aan

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Wimperextensions one by one

One by one wimperextensions zijn zijde wimpers die één voor één op je eigen wimpers worden aangebracht. Met one by one wimpers creëer je een natuurlijke look. Je kan samen met de wimperspecialist bespreken hoe je de wimpers graag wilt hebben.

Wimperextensions 3D

Bij deze techniek worden dunnere haartjes gebruikt als bij de one by one. Met 3D techniek kun je volume creëren. Het verschil met one by one is dat bij 3D niet 1 haartje maar meerdere haartjes in een vorm van een waaier, op 1 wimper geplaatst wordt. Ook kun je zelf kiezen hoe lang en hoe vol je graag de wimpers wilt hebben.

Wimperextensions verwijderen

Bij het verwijderen van wimperextensions brengen wij een vloeistof aan op de wimpers. Deze moet 5 á 10 minuten inwerken. Door deze vloeistof lost de lijm op, dus is het makkelijk voor ons om de wimpers te verwijderen zonder je eigen wimpers te beschadigen. Zo kunnen we op een verantwoorde manier je wimperextensions verwijderen.

Lashlifting

Als je opzoek bent om je eigen natuurlijke wimpers te accentueren, is lash lifting een mooie behandeling om te doen. Tijdens de behandeling wordt er een krul padje om het ooglid geplaatst afhankelijk van de wensen en te bereiken doelen. De natuurlijke wimpers worden omhoog gelift tegen het krul padje aan. Wij gebruiken hiervoor een permanentvloeistof die geschikt is voor bij de ogen. Vaak worden wimpers tijdens de behandeling ook zwart geverfd zodat de wimpers extra opvallen. Het resultaat is tot 6 weken aanwezig.

Wimpers verven

Als je lichte wimpers hebt of je wilt het er voller uit laten zien, kun je je wimpers laten verven. Voor het verven van de wimpers gebruiken wij een speciale verf die geschikt is voor gebruik bij de ogen. Tijdens de behandeling van het verven van de wimpers, dekken we de onderkant van de ogen af met oogpads waardoor de bovenste en de onderste wimpers goed zichtbaar zijn. Dan zetten we de wimpers in de verf, dit laten we 10 á 15 minuten intrekken. Daarna verwijderen we de verf met water en gebruiken daarbij wattenschijfjes. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken aanwezig. 

Wimpers opvullen

Als je een nieuwe set one by one of de 3D wimperextensions hebt laten zetten en dit graag wilt behouden, dan is het beste om dit binnen 2 of 3 weken te laten opvullen. Bij het opvullen van de wimpers halen we eerst de uitgegroeide wimperextensions weg, en daarna kunnen we ze weer opvullen zodat het weer een nieuwe mooie set is.

Boek nu je wimperbehandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor wimperextensions of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!