DermaCare2021-03-27T11:28:58+00:00

Vol trots presenteren wij
onze

Skin Care behandelingen

Niet-chirurgische dermatologische behandelingen worden in al onze fillialen uitgevoerd met veilige lasertherapie. Onze toestellen hebben allemaal een medische CE en volgen de richtlijnen van de Europese regelgeving.

Boek nu je

Beauty Succes Manager

Kom langs en spreek met ons over uw plannen en visies over hoe u er uit wilt zien. We zullen elke stap doorlopen en samen met u een volledig pakket samenstellen met uw ideale betalingsplan.

Voor onze Derma Care-services biedt het Silver en Gold-lidmaatschap je tot 79% korting. Als je kiest voor ons Platinum Partnership, betaal je een vaste vergoeding en je krijgt de meeste van onze klinische behandelingen gratis!

Onze locaties

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Eindhoven

(Limburglaan 1)
BOEK NU!

Openingstijden Dermacare

Onze diensten

Zonnebank

Geniet vanuit onze luxe zonnestudio, met onze eersteklas Ergoline zonnebanken en een relaxte loungeruimte, waar je kunt genieten van een lekker drankje.

Meer info

Huidversteviging

We stimuleren de productie van collageen door gerichte ultrasone energie af te geven aan de basislaag van de huid die typisch wordt aangepakt bij cosmetische chirurgie, zonder het huidoppervlak te snijden of te verstoren.

Meer info

Acne behandeling

Laserbehandeling voor acnelittekens richt het licht op de bovenste lagen van uw huid om littekenweefsel te breken. Je gezicht zal dan nieuwe gezonde huidcellen aanmaken, die gaan groeien en het littekenweefsel vervangen.

Meer info

Cellulitis

We gebruiken een combinatie van bipolaire radiofrequentie (RF), infraroodlicht-energieën, plus negatieve druk en mechanische weefselmanipulatie. Deze unieke technologie stelt ons in staat cellulitis te verminderen in een aantal behandelingen.
Meer info

Huidverjonging

HIFU-echografie stimuleert de productie van collageen in de basis van de huid, wat resulteert in een klinisch duidelijke opheffing van weefsel gedurende 2-3 maanden. HIFU is een methode die gebruik maakt van ultrasone therapie om de collageen aanmaak in wenkbrauwen, kin, nek en borst te boosten.

Meer info

Epidermale pigmentatie

We gebruiken snelle energie (in triljoenste van een seconde), zodat kleine deeltjes die uit pigment en tatoeage-inkt bestaan, trillen en versplinteren, zonder het omliggende weefsel te verbranden. Met deze nieuwe technologie kunnen we pigmentvlekken volledig verwijderen.

Meer info

Slide Word Platinum-lid en ontvang gratis talloze Derma Care- en Clinic-behandelingen. Bovendien kun je tot 50% korting krijgen op alle schoonheidsbehandelingen.

Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Platinum-leden worden beschouwd als partners en profiteren van taloze gratis behandelingen!

Ons Platinum abonnement is maandelijks opzegbaar!
Platinum
BESTEL NU
Platinium BESTEL NU Word Gold-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen en tot 33% korting op alle schoonheidsbehandelingen.

Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Ons Gold abonnement is maandelijks opzegbaar!
Gold
Platinium BESTEL NU Word Silver-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen. Dit is ideaal voor klanten die ons regelmatig bezoeken voor medische en huidbehandelingen.

Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Ons Silver abonnement is maandelijks opzegbaar!
Silver
Platinium BESTEL NU Wordt Bronze-lid en ontvang voor al je schoonheidsbehandelingen tot wel 33% korting. Bovendien kan je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze zonnestudio en enkele van onze huidbehandelingen.

Je kan kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Het Bronze-lidmaatschap is ideaal voor klanten die regelmatig langs komen voor schoonheidsbehandelingen. Ons Bronze abonnement is maandelijks opzegbaar!
Bronze
Zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar2020-11-15T16:10:51+00:00

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Dat betekent dat je abonnement nog maximaal 1 maand doorloopt vanaf de dag dat je het opzegt.

 

Wat zijn de voordelen van een Silver-lidmaatschap?2020-10-09T16:21:20+00:00

Met het Silver-pakket geniet je tot wel 79% korting op al onze Derma Care en Kliniek behandelingen. Het maandelijkse abonnement is €39 per maand, waardoor je duizenden euros per jaar kan besparen. Dit is ideaal voor klanten die meerdere of grote zones willen laten behandelen.

Wat zijn de voordelen van het Gold-lidmaatschap?2020-10-09T16:22:49+00:00

Met het Gold-pakket geniet je tot 79% korting op al onze Derma Care en kliniek behandelingen en tot 33% korting op de schoonheidsbehandelingen. Het Gold-lidmaatschap is het combinatiepakket van Brons en Zilver. Het maandelijkse abonnement is maar liefst €49 per maand, hierdoor kun je duizenden euros per jaar kan besparen. Dit is ideaal voor klanten die meerdere of grote zones in onze kliniek willen laten behandelen en daarnaast ook gebruik willen maken van onze schoonheidsbehandelingen.

Wat zijn de voordelen van het Platinum-Partnerschap?2020-11-15T16:14:10+00:00

Door Partner te worden kan je gratis gebruik maken van de onze Derma Care en Kliniek behandelingen met uitzondering van Botox, Fillers en HIFU behandelingen. Daarnaast profiteer je ook tot 50% korting op al onze schoonheidsbehandelingen. Het maandplan is €199 per maand. Ideaal voor trouwe klanten, die minstens één keer per maand bij ons langs komen voor meerdere behandelingen.

Wat maakt All in 1 Beauty zo uniek?2020-10-09T16:27:14+00:00

Het hebben van een groot portfolio aan behandelingen en de combinatie met modulaire prijsmodellen, dat maakt ons platform bijzonder.

Zijn de behandelingen betaalbaar?2020-10-09T16:28:01+00:00

Door sociale prijsmodel te gebruiken, stellen we ons in staat om onze klanten tot 79% korting te bieden en toch als bedrijf winstgevend te zijn.

Hoe garandeer je de kwaliteit?2020-10-16T08:06:20+00:00

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ook te investeren in werkplaatsen, training en volgen van nieuwste trends kunnen we constant een hoge standaard garanderen. Naast de recensies op Treatwell, implementeren we ook andere feedbackkanalen, zodat onze klanten altijd hun behoeften en ervaringen met ons kunnen delen.

Waar is All in 1 Beauty gevestigd?2020-10-15T20:32:51+00:00

Wij zijn gevestigd in Helmond en in Eindhoven. Op 15 november 2020 openen we onze grootste zaak in Eindhoven. Dit stelt ons in staat om meer dan 1000 klanten per dag te behandelen in onze zaak van 1600 m2.

 

 

Hoe kan een klant zich registreren?2020-10-15T20:39:18+00:00

Je kan je online enkel registreren voor onze abonnementen. Algemene klantenregistratie zijn nu volgens het ministerie van gezondheid een plicht. Na de registratie kan je voor elk behandeling cashbacks innen.

Hoe lang is All in 1 Beauty op de markt?2020-10-09T16:34:42+00:00

Allin1Beauty is meer dan twaalf jaar actief op de markt.

Ga naar de bovenkant