HUIDVERSTEVIGING

Wij werken met gediplomeerde
schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Huid

Huidverstrakking met Carbon peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding. De huid textuur word verstevigd door de absorptie van het laserlicht.

Huidversteviging met Carbon Peeling

Je kunt een stralende, heldere en stevige huid krijgen door gebruik te maken van onze Carbon Peeling lasertherapie. Het is de meest natuurlijke manier om je huid te reinigen zonder agressieve chemicaliën te gebruiken en is effectief in het ontstoppen van poriën. De houtskool haalt al het diepe vuil en vetten uit je poriën uit het dagelijks leven. De IPL laser die wordt gebruikt tijdens een Carbon Laser Peeling genereert warmte, die de huid verstrakt en gladder maakt.

Veel van onze klanten kiezen ook voor een Carbon Laser Peeling om acne en ontstekingen te behandelen en om littekens of pigmentvlekken drastisch te verminderen. Door de vette huid onder controle te houden, is de geactiveerde houtskool een effectieve manier om je algehele huidtextuur en -tint te verbeteren.

Huidversteviging in Eindhoven

Eindhoven

(Limburglaan 1)
BOEK NU!

Boek nu een behandeling voor huidversteviging

Klik op boek nu en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!