Fillers

Fillers

Hyaluronpen(Fillers)

De nieuwe age-loving treatment zonder naald! Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

-In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling

-Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden

-Gegarandeerd veilige behandeling

Voordelen hyaluron pen

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de hyaluron pen omzeil je dit probleem e. In plaats van met een naald wordt onder druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Je kunt met de hyaluron pen o.a. de lippen meer volume geven, de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en de kinplooi en marionettelijnen verminderen

Wat is hyaluron?

Hyaluron ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels.

Hyaluronpen

foto's