Gezichtsbehandeling Helmond

CERTIFIED AND FRIENDLY STAFF

ATTRACTIVE PRICES

GREAT PROMOTIONS

De luxe gezichtsbehandeling is een stuk uitgebreider dan de basis gezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialiste van All In 1 Beauty kan u adviseren in de behandeling die het beste bij uw huid past. Bij All In 1 Beauty maken we uitsluitend gebruik van professionele producten die veilig zijn voor uw huid.

NEEM CONTACT OP EN MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling bij onze salon in Helmond? Of wilt u een afspraak maken bij onze kapper of nagelstylist? Dat is natuurlijk mogelijk. Bel naar 0492 – 524902, dan plannen we een geschikt moment. Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Of wilt u advies over de behandeling die bij u past? Dan mag u ook altijd telefonisch contact opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Voor een gezichtsbehandeling in Helmond bent u bij All In 1 Beauty op de juiste plek. Wij zijn namelijk kapper, schoonheidssalon en nagelstudio in één! Bij ons kunt u dan ook terecht voor diverse knipbehandelingen, schoonheidsbehandelingen en manicurebehandelingen.

GEZICHTSBEHANDELING BIJ DE PROFESSIONELE SCHOONHEIDSSALON IN HELMOND

Bij All In 1 Beauty hebben wij onze eigen schoonheidssalon, waar u terecht kunt voor diverse schoonheidsbehandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld in onze salon in Helmond terecht voor een gezichtsbehandeling. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar. Bij ons kunt u kiezen uit een tweetal gezichtsbehandelingen:

  • Basis gezichtsbehandeling
  • Luxe gezichtsbehandeling