Haarverlenging Helmond

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen omtrent uiterlijke verzorging zoals, knippen, kleuren, opsteken, acrylnagels, nail art, gezichtsbehandelingen, wimper extensions, wenkbrauwen hairstroke, manicure, pedicure, visagie en nog vele extra’s.
CERTIFIED AND FRIENDLY STAFF

ATTRACTIVE PRICES

GREAT PROMOTIONS

Op het gebied van haarverlenging zijn er bij All In 1 Beauty in Helmond diverse mogelijkheden:

  • Hairextensions
  • Matjes
  • Clip in hair

Wat u kiest, is natuurlijk helemaal aan u! Bent u er nog niet helemaal uit? Bij All In 1 Beauty kunnen we u uiteraard ook voorzien van deskundig advies over de behandeling die past bij uw haar.

AANTREKKELIJKE PRIJS

Bij All In 1 Beauty bieden wij altijd een zeer aantrekkelijke prijs voor onze verschillende behandelingen. Wilt u weten wat All In 1 Beauty in Helmond buiten haarverlenging aan andere behandelingen aanbiedt? Bijvoorbeeld wanneer het gaat om schoonheidsbehandelingen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 – 524902. Bel ons nu, wij staan u graag te woord!

All In 1 Beauty staat voor u klaar wanneer u een specialist in wilt schakelen voor haarverlenging in Helmond. Wij werken namelijk als kapper, schoonheidssalon en nagelstudio. We bieden dan ook verstand van zaken op verschillende vakgebieden. Onze enthousiaste en professionele medewerkers helpen u graag!

HAARVERLENGING IN HELMOND: UITSLUITEND UITSTEKENDE PRODUCTEN

Bij All In 1 Beauty werken wij uitsluitend met uitstekende producten van gerenommeerde merken. Dat is natuurlijk zeker nodig wanneer het gaat over haar. Haar eist namelijk de hoogste kwaliteit en de beste verzorging. Ook wanneer u ervoor kiest onze salon in Helmond in te schakelen voor haarverlenging, is kwaliteit en goede verzorging dan ook van groot belang. Alleen dan blijft uw haar in topconditie.