Kliniek2021-07-13T12:14:34+00:00

Vol trots presenteren wij
ons

Kliniek

In onze kliniek van 1600 m2 in Limburglaan nr 1, 5616 HR Eindhoven, bieden wij medische behandelingen met de hoogste technologie en Duitse kwaliteitsnormen. Voor behandelingen zoals Botox en Fillers werken wij samen met cosmetische artsen.

Boek nu je

Beauty Succes Manager

Kom langs en bespreek met ons je plannen en visies over hoe je er uit wilt zien. We zullen elke stap met je doorlopen en een pakket op maat samenstellen en mogelijke betalingsplannen bespreken.

Met ons Silver en Gold Membership kan je tot 79% korting krijgen. Met ons Platinum Partnership betaal je een vaste prijs en je krijgt de meeste klinische behandelingen gratis. Bekijk onze prijslijst voor meer informatie!

Onze locaties

Eindhoven

(Limburglaan 1)
BOEK NU!

Onze diensten

Laserontharing

Voor permanente ontharing in onze kliniek gebruiken we een medische diode-ice laserapparaat. Door de vernieuwde ontharingstechniek kun je het hele jaar door laseren. Dankzij de precieze haar- en huidherkenningsfunctie zijn we in staat om snellere resultaten te krijgen voor alle huid- en haartypes. Voor moeilijkere gevallen hebben we ook een vacuümlaserapparaat, waarmee we gemakkelijker de wortel van het haar kunnen bereiken.

Meer info

Injectables

Samen met onze cosmetisch arts bieden wij Botox & Fillers aan. Botox blokkeert signalen van de zenuwen naar de spieren. De geïnjecteerde spier kan niet samentrekken. Dit zorgt ervoor dat rimpels ontspannen en verzachten. Fillers zijn gelachtige stoffen die onder de huid worden geïnjecteerd om verloren volume te herstellen, lijnen glad te strijken of gezichtscontouren te verbeteren.

Meer info

Gewichtsverlies

Onze afslanktherapie is een combinatie van verhitting en bevriezing van de vetcellen. Door een veilig en gecontroleerd koel- en vetverbrandingssysteem te gebruiken, kunnen wij de vetcellen onder de huid zacht en effectief behandelen. Je lichaam gaat het vet op natuurlijke wijze verwerken en deze dode cellen metaboliseren. De duur van de behandeling is afhankelijk van je BMI en het gewenste doel.

Meer info

Tanden bleken

Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Een mooie glimlach met een stralend wit gebit, u durft vaker te lachen en het geeft zelfvertrouwen. Tanden bleken bij ons doen we zonder waterstofperoxide zodat het geen schade aanbrengt aan u gebit.

Meer info

Brazilian Lift

Ons niet-chirurgische Braziliaanse lift gaat 6 tot 8 maanden mee. Dit is ideaal voor kandidaten die geen chirurgische ingreep willen ondergaan, maar toch een strakkere ronde billen wensen. We gebruiken zachte micropulsen van infrarood licht, waardoor je bil wordt gelift. Dit geeft de huid het signaal om zijn eigen natuurlijke, nieuwe, frisse en gezonde collageen te produceren.

Meer info

Borstlift

Dit is een niet-chirurgische lasertherapie waarmee je gedurende 6 tot 8 maanden een borstlift kunt krijgen. Tijdens de laserborstliftprocedure wordt het laserlicht geabsorbeerd door water in de huidcellen rond het borstweefsel, waardoor extra weefsel wordt verwijderd en de collageenvezels in de omringende huid worden aangespannen.

Meer info

Openingstijden Kliniek

Slide Word Platinum-lid en ontvang gratis talloze Derma Care- en Clinic-behandelingen. Bovendien kun je tot 50% korting krijgen op alle schoonheidsbehandelingen.

Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Platinum-leden worden beschouwd als partners en profiteren van taloze gratis behandelingen!

Ons Platinum abonnement is maandelijks opzegbaar!
Platinum
BESTEL NU
Platinium BESTEL NU Word Gold-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen en tot 33% korting op alle schoonheidsbehandelingen.

Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Ons Gold abonnement is maandelijks opzegbaar!
Gold
Platinium BESTEL NU Word Silver-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen. Dit is ideaal voor klanten die ons regelmatig bezoeken voor medische en huidbehandelingen.

Je kunt kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Ons Silver abonnement is maandelijks opzegbaar!
Silver
Platinium BESTEL NU Wordt Bronze-lid en ontvang voor al je schoonheidsbehandelingen tot wel 33% korting. Bovendien kan je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze zonnestudio en enkele van onze huidbehandelingen.

Je kan kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Het Bronze-lidmaatschap is ideaal voor klanten die regelmatig langs komen voor schoonheidsbehandelingen. Ons Bronze abonnement is maandelijks opzegbaar!
Bronze
Waarop moet worden gelet na de behandeling?2021-03-23T21:56:24+00:00

Omdat de natuurlijke zonbescherming van de huid eraf valt door de intensieve lichtbehandeling, dienen sunblock (GEEN zonnencréme) te worden aangebracht. Pas na 1 tot 4 weken valt het resterende haar uit, dit verschilt van persoon tot persoon. Je kunt je haren wel 2-3 weken na de behandeling scheren, maar nooit epileren. Je haalt dan alle haarzakjes uit die wij in week 6 willen laseren.

Kunnen er bijwerkingen optreden?2021-03-23T21:52:12+00:00

Bijwerkingen zijn uitgesloten als je vooraf op je intake alles goed hebt meegedeeld en onze aanwijzingen ook goed volgt (5 dagen geen zonnebank na de behandeling). Het kan wel voorkomen dat je huid roodheid toont (bijv. bij mannen als ze nooit hun oksels hebben geschoren), deze roodheid verdwijnt na 1-2 dagen.

Is de behandeling ongemakkelijk?2021-03-23T21:53:33+00:00

Nee helemaal niet, je zou met een diode laser behandeling geen pijn moeten voelen.

Welke huid- en haartypes kunnen worden behandeld?2021-02-12T12:39:20+00:00

De diodelaser kan alle huidtypes volgens Fitzpatrick (1-6) behandelen. De juiste energieniveaus zijn vooraf ingesteld. Bij donkere haartypes is de energie lager en de impulsen langer, bij lichtere haartypes zijn de energiesterktes hoger en de impulsen korter. Daarom kan men ook met een gebruinde huid worden behandeld door simpelweg de juiste parameters te kiezen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en voor hoelang?2021-02-12T12:38:35+00:00

Het hangt van veel factoren af, waaronder het aangetaste lichaamsgebied, de kleur, het aantal en de dichtheid van het haar, enz. In de regel zijn tussen de 5 en 6 behandelingen voldoende om het haar in het behandelde gebied te verwijderen, hoewel indrukwekkende resultaten op de eerste dag te zien zijn.

Zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar2020-11-15T16:10:51+00:00

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Dat betekent dat je abonnement nog maximaal 1 maand doorloopt vanaf de dag dat je het opzegt.

 

Wat zijn de voordelen van een Silver-lidmaatschap?2020-10-09T16:21:20+00:00

Met het Silver-pakket geniet je tot wel 79% korting op al onze Derma Care en Kliniek behandelingen. Het maandelijkse abonnement is €39 per maand, waardoor je duizenden euros per jaar kan besparen. Dit is ideaal voor klanten die meerdere of grote zones willen laten behandelen.

Wat zijn de voordelen van het Gold-lidmaatschap?2020-10-09T16:22:49+00:00

Met het Gold-pakket geniet je tot 79% korting op al onze Derma Care en kliniek behandelingen en tot 33% korting op de schoonheidsbehandelingen. Het Gold-lidmaatschap is het combinatiepakket van Brons en Zilver. Het maandelijkse abonnement is maar liefst €49 per maand, hierdoor kun je duizenden euros per jaar kan besparen. Dit is ideaal voor klanten die meerdere of grote zones in onze kliniek willen laten behandelen en daarnaast ook gebruik willen maken van onze schoonheidsbehandelingen.

Wat zijn de voordelen van het Platinum-Partnerschap?2020-11-15T16:14:10+00:00

Door Partner te worden kan je gratis gebruik maken van de onze Derma Care en Kliniek behandelingen met uitzondering van Botox, Fillers en HIFU behandelingen. Daarnaast profiteer je ook tot 50% korting op al onze schoonheidsbehandelingen. Het maandplan is €199 per maand. Ideaal voor trouwe klanten, die minstens één keer per maand bij ons langs komen voor meerdere behandelingen.

Wat maakt All in 1 Beauty zo uniek?2020-10-09T16:27:14+00:00

Het hebben van een groot portfolio aan behandelingen en de combinatie met modulaire prijsmodellen, dat maakt ons platform bijzonder.

Zijn de behandelingen betaalbaar?2020-10-09T16:28:01+00:00

Door sociale prijsmodel te gebruiken, stellen we ons in staat om onze klanten tot 79% korting te bieden en toch als bedrijf winstgevend te zijn.

Hoe garandeer je de kwaliteit?2020-10-16T08:06:20+00:00

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ook te investeren in werkplaatsen, training en volgen van nieuwste trends kunnen we constant een hoge standaard garanderen. Naast de recensies op Treatwell, implementeren we ook andere feedbackkanalen, zodat onze klanten altijd hun behoeften en ervaringen met ons kunnen delen.

Waar is All in 1 Beauty gevestigd?2020-10-15T20:32:51+00:00

Wij zijn gevestigd in Helmond en in Eindhoven. Op 15 november 2020 openen we onze grootste zaak in Eindhoven. Dit stelt ons in staat om meer dan 1000 klanten per dag te behandelen in onze zaak van 1600 m2.

 

 

Hoe kan een klant zich registreren?2020-10-15T20:39:18+00:00

Je kan je online enkel registreren voor onze abonnementen. Algemene klantenregistratie zijn nu volgens het ministerie van gezondheid een plicht. Na de registratie kan je voor elk behandeling cashbacks innen.

Hoe lang is All in 1 Beauty op de markt?2020-10-09T16:34:42+00:00

Allin1Beauty is meer dan twaalf jaar actief op de markt.

Ga naar de bovenkant