Kliniek2020-10-18T07:24:29+00:00

Vol trots presenteren wij
ons

Kliniek

In onze kliniek van 1600 m2 in Limburglaan nr 1, 5616 HR Eindhoven, bieden wij medische behandelingen met de hoogste technologie en Duitse kwaliteitsnormen. Voor behandelingen zoals Botox en Fillers werken wij samen met cosmetische artsen.

Boek nu je

Beauty Success Manager

Kom langs en bespreek met ons je plannen en visies over hoe je er uit wilt zien. We zullen elke stap met je doorlopen en een pakket op maat samenstellen en mogelijke betalingsplannen bespreken.

Met ons Silver en Gold Membership kan je tot 79% korting krijgen. Met ons Platinum Partnership betaal je een vaste prijs en je krijgt de meeste klinische behandelingen gratis. Bekijk ons prijslijst voor meer informatie!

Onze locaties

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Eindhoven

(Limburglaan 1)
COMING SOON

Onze diensten

Ontharing

Voor permanente ontharing in onze kliniek gebruiken we een medische diode-ice laserapparaat. Door de vernieuwde ontharingstechniek kun je het hele jaar door laseren. Dankzij de precieze haar- en huidherkenningsfunctie zijn we in staat om snellere resultaten te krijgen voor alle huid- en haartypes. Voor moeilijkere gevallen hebben we ook een vacuümlaserapparaat, waarmee we gemakkelijker de wortel van het haar kunnen bereiken.

Tanden bleken

Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Een mooie glimlach met een stralend wit gebit, u durft vaker te lachen en het geeft zelfvertrouwen. Tanden bleken bij ons doen we zonder waterstofperoxide zodat het geen schade aanbrengt aan u gebit.

Gewichtsverlies

Onze afslanktherapie is een combinatie van verhitting en bevriezing van de vetcellen. Door een veilig en gecontroleerd koel- en vetverbrandingssysteem te gebruiken, kunnen wij de vetcellen onder de huid zacht en effectief behandelen. Je lichaam gaat het vet op natuurlijke wijze verwerken en deze dode cellen metaboliseren. De duur van de behandeling is afhankelijk van je BMI en het gewenste doel.

Botox

Herhaalde spiersamentrekkingen door fronsen, loensen of optrekken van wenkbrauwen zorgen ervoor dat de huid plooit. Hierdoor ontstaan rimpels. Botox blokkeert signalen van de zenuwen naar de spieren. De geïnjecteerde spier kan niet samentrekken. Dit zorgt ervoor dat rimpels ontspannen en verzachten. Botox helpt niet bij rimpels veroorzaakt door schade door de zon of door zwaartekracht.

Fillers

Fillers zijn gelachtige stoffen die onder de huid worden geïnjecteerd om verloren volume te herstellen, lijnen glad te strijken of gezichtscontouren te verbeteren. Fillers kunnen rimpels gladstrijken, het volume van ingevallen wangen versterken en herstellen, verticale liplijnen verminderen, de lippen opvullen en versterken en de symmetrie tussen gelaatstrekken verbeteren.

Brazilian Lift

Ons niet-chirurgische Braziliaanse lift gaat 6 tot 8 maanden mee. Dit is ideaal voor kandidaten die geen chirurgische ingreep willen ondergaan, maar toch een strakkere ronde billen wensen. We gebruiken zachte micropulsen van infrarood licht, waardoor je bil wordt gelift. Dit geeft de huid het signaal om zijn eigen natuurlijke, nieuwe, frisse en gezonde collageen te produceren.

Borstlift

Dit is een niet-chirurgische lasertherapie waarmee je gedurende 6 tot 8 maanden een borstlift kunt krijgen. Tijdens de laserborstliftprocedure wordt het laserlicht geabsorbeerd door water in de huidcellen rond het borstweefsel, waardoor extra weefsel wordt verwijderd en de collageenvezels in de omringende huid worden aangespannen. Bij elke behandeling ziet de huid er zachter en steviger uit. Na de behandeling hoeft je huid niet te herstellen en kun je zo je bh weer in.

Vaginal rejuvenation

De HIFU-lasertherapie werkt pijnloos op de vaginale wanden via een speciale niet-chirurgische ingreep. Deze behandeling ontwikkelt een niet te onderscheiden micro-laesies, die nodig zijn voor de productie van nieuw collageen. De componenten van het vaginale slijmvlies en de urogenitale structuren worden reorganiseert en opnieuw in evenwicht gebracht. Deze behandeling zorgt voor een verbetering van vaginale verstrakking en vermindering van incontinentie en vaginale droogheid.

Openingstijden Kliniek

Platinium BESTEL NU Word Platinum-lid en ontvang gratis talloze Derma Care- en Clinic-behandelingen. Bovendien kan je tot 50% korting krijgen op alle schoonheidsbehandelingen.

Je kan kiezen tussen een jaar- of maandabonnement. Platinum-leden worden beschouwd als partners en profiteren van taloze gratis behandelingen!
Platinum
Platinium BESTEL NU Word Gold-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen en tot 33% korting op alle schoonheidsbehandelingen.

Je kan kiezen tussen een jaar- of maandabonnement.
Gold
Platinium BESTEL NU Word Silver-lid en krijg tot 79% korting op Derma Care- en Clinic-behandelingen. Dit is ideaal voor klanten die ons regelmatig bezoeken voor medische en huidbehandelingen.

Je kan kiezen tussen een jaar- of maandabonnement.
Silver
Wat zijn de voordelen van een Silver-lidmaatschap?2020-10-09T16:21:20+00:00

Met het Silver-pakket geniet je tot wel 79% korting op al onze Derma Care en Kliniek behandelingen. Het maandelijkse abonnement is €39 per maand, waardoor je duizenden euros per jaar kan besparen. Dit is ideaal voor klanten die meerdere of grote zones willen laten behandelen.

Wat zijn de voordelen van het Gold-lidmaatschap?2020-10-09T16:22:49+00:00

Met het Gold-pakket geniet je tot 79% korting op al onze Derma Care en kliniek behandelingen en tot 33% korting op de schoonheidsbehandelingen. Het Gold-lidmaatschap is het combinatiepakket van Brons en Zilver. Het maandelijkse abonnement is maar liefst €49 per maand, hierdoor kun je duizenden euros per jaar kan besparen. Dit is ideaal voor klanten die meerdere of grote zones in onze kliniek willen laten behandelen en daarnaast ook gebruik willen maken van onze schoonheidsbehandelingen.

Wat zijn de voordelen van het Platinum-Partnerschap?2020-10-09T16:26:21+00:00

Door Partner te worden kan je gratis gebruik maken van de meeste van onze Derma Care en Kliniek behandelingen. Daarnaast profiteer je ook tot 50% korting geven op al onze schoonheidsbehandelingen. Het maandplan is €199 per maand. Ideaal voor trouwe klanten, die minstens één keer per maand bij ons langs komen voor meerdere behandelingen.

Wat maakt All in 1 Beauty zo uniek?2020-10-09T16:27:14+00:00

Het hebben van een groot portfolio aan behandelingen en de combinatie met modulaire prijsmodellen, dat maakt ons platform bijzonder.

Zijn de behandelingen betaalbaar?2020-10-09T16:28:01+00:00

Door sociale prijsmodel te gebruiken, stellen we ons in staat om onze klanten tot 79% korting te bieden en toch als bedrijf winstgevend te zijn.

Hoe garandeer je de kwaliteit?2020-10-16T08:06:20+00:00

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ook te investeren in werkplaatsen, training en volgen van nieuwste trends kunnen we constant een hoge standaard garanderen. Naast de recensies op Treatwell, implementeren we ook andere feedbackkanalen, zodat onze klanten altijd hun behoeften en ervaringen met ons kunnen delen.

Waar is All in 1 Beauty gevestigd?2020-10-15T20:32:51+00:00

Wij zijn gevestigd in Helmond en in Eindhoven. Op 15 november 2020 openen we onze grootste zaak in Eindhoven. Dit stelt ons in staat om meer dan 1000 klanten per dag te behandelen in onze zaak van 1600 m2.

 

 

Hoe kan een klant zich registreren?2020-10-15T20:39:18+00:00

Je kan je online enkel registreren voor onze abonnementen. Algemene klantenregistratie zijn nu volgens het ministerie van gezondheid een plicht. Na de registratie kan je voor elk behandeling cashbacks innen.

Hoe lang is All in 1 Beauty op de markt?2020-10-09T16:34:42+00:00

Allin1Beauty is meer dan twaalf jaar actief op de markt.

Go to Top