GEWICHTSVERLIES

Kom langs en probeer onze revolutionaire laserapparaten en gewichtsverlies programmen uit.

Gun jezelf een Hollywood kuur

afvallen met lasertherapie

Met onze Fatburner of Fat Freezing apparaten halen we je vetcellen uit elkaar, waardoor het volume van vetweefsel verminderd wordt. Na de eerste behandeling merkt je al direct resultaat. Snel afvallen in 4-8 weken met onze Hollywood kuur.

BOEK NU Meer info

Ben je benieuwd hoe het werkt? Zou je graag een sessie gratis willen uitproberen? Registreer jezelf hieronder zodat we een vrijblijvend intakegesprek voor je kunnen inplannen.


  privacybeleid van All in 1 Beauty B.V.

  Exclusieve Deal

  3 x vetverbrander
  3 x huidverstrakking & huidverbetering

  Betaal eenmalig € 299 voor een kuur van 3 maanden. Afhankelijk van je BMI, ga je hiermee in 3 maanden tijd tussen de 6-15 centimeters aan omvang verliezen. Dit aanbod is niet combineerbaar met andere acties. Je pakket is 3 jaar geldig.

  BESTEL NU

  Fat Burner

  Lipase is een enzym dat vetten afbreekt en komt voor in de alvleesklier. Als er teveel vet wordt gegeten, dan wordt dit opgeslagen in het lichaam.

  Laserlipolyse, de FatBurner apparaat,  maakt gebruik van een laserstraal met een bepaalde golflengte die affiniteit heeft met vet cellen. Het kan de huid diep genoeg doordringen om de vetlaag te bereiken en selectieve verwarming van deze vetcellen uit te voeren. De vetcellen beginnen te ontbinden bij 42 ° C-47 ° C. Het breekt af in vetzuren en glycerol, en vervolgens het bloed- en lymfe metabolisme veroorzaken uitscheiding via het metabolische systeem van het lichaam.  Andere weefsels worden door het integreerde cooling systeem niet beschadigd.

  De behandeling duurt niet langer dan 25 minuten. In de eerste 4 minuten wordt het behandelgebied verwarmd totdat het zijn doel heeft bereikt. De resterende 21 minuten houdt het de temperatuur binnen het bereik, zonder je huid te verbranden

  Na de behandeling van 25 minuten wordt het gebied gemasseerd en vervolgens en gevolgd door een powerplate (trilplaat) training van 10 Minuten.

  Deze nieuwe lasertherapie technologie verwijdert de vetcel volledig. Je ziet onmiddellijk resultaten van vetvermindering. Gedurende de volgende drie maanden na je behandeling sterven de vetcellen verder af en je  lichaam gaat dit natuurlijk verwijderen. Het vet wordt vrijgegeven in je interstitiële vloeistof en weggespoeld door je lymfestelsel. Heel goede resultaten zijn meestal merkbaar na zes weken. In totaal blijft je afvallen tot 12 weken.

  Afvallen in 4 weken

  “Er zijn 30-40 biljoen cellen in het menselijk lichaam, en elke seconde dat we leven, werken deze cellen onvermoeibaar om ons lichaam te regenereren, ons in een natuurlijk evenwicht te houden of terug te brengen naar een natuurlijk evenwicht. Er zijn veel voorbeelden van hoe het lichaam zichzelf herstelt; de lever regenereert; botten groeien terug; longen herstellen na stoppen met roken; en meer. Maar waarschijnlijk wordt het eenvoudigste voorbeeld van celherstel gedemonstreerd door een bloedingsblessure.

  Wij kunnen je in 4 weken tijd helpen de juiste levenstijl te kiezen en je overmatige vetten ( geen water of spiermassa ) op een gezonde manier te verliezen.”

  BOEK NU!

  Wat zijn onze voordelen?

  • Behandeling is TÜV gecertificeerd
  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd
  • Geen narcose of verdoving nodig
  • Duitse Leverancier, nieuw technologie!
  • 100% veilig bewezen
  • Onmiddelijk resultaat
  • Vetcellen verdwijnen voorgoed
  • Tot 12 weken afvallen

  Cryolipolysis

  Cryolipolysis, door patiënten gewoonlijk “CoolSculpting” genoemd, gebruikt koude temperatuur om vetcellen af te breken. In tegenstelling tot andere celtypen zijn de vetcellen bijzonder gevoelig voor de effecten van kou. Terwijl de vetcellen bevriezen, worden de huid en andere structuren gespaard voor letsel.

  Dit is een van de meest populaire niet-chirurgische behandelingen voor vetvermindering, met meer dan 8.000.000 uitgevoerde procedures wereldwijd.

  Het apparaat wordt aangebracht op de behandelingszone met een gelkussen om de huid te beschermen. De vet van de behandelingszone wordt in de holte van de apparaat gezogen. Terwijl dit gebeurt daalt de temperatuur en verdooft het gebied. Patiënten ervaren soms ongemak doordat het vacuüm aan hun weefsel trekt, maar dit verdwijnt binnen enkele minuten, zodra het gebied verdoofd is.

  Na de behandeling van een uur wordt het vacuüm uitgeschakeld en het gebied wordt gemasseerd en vervolgens opgevolgd met een Powerplate (trilplaat) training van 10 Minuten.

  Metabolisme booster met de Hollywood kuur

  Metabolisme, ook wel stofwisseling genoemd, is een belangrijke factor voor je lichaamsgewicht. Hoe sneller je metabolisme, hoe sneller je lichaam voedsel afbreekt en omzet in energie. In combinatie met onze Fat Burner of Fat Freezing lasertherapie, powerplate training en een shot bestaande uit vitamines en mineralen die helpen bij het sneller werken van je metabolisme, bieden we een Hollywood gewichtsverlies kuur programma van 4 weken aan.

  Gewichtsverlies in Eindhoven

  Eindhoven

  (Limburglaan 1)
  BOEK NU!

  Fat Freezing

  Met deze behandeling wordt het onderhuidse vetweefsel beschadigd door gerichte koeling, terwijl het omliggende weefsel niet wordt aangetast. De cellen gaan  in wat apoptose wordt genoemd en verdwijnen uit je lichaam. Deze therapie kan ook effectief zijn bij het verminderen van spierpijn en ontsteking.

  Fat Burner

  Door laser lipolysis worden je vetten met warmte doorboort, zodat ze de vetcellen beginnen te ontbinden bij 42 ° C-47 ° C. Het vet wordt vrijgegeven in je interstitiële vloeistof en weggespoeld door je lymfestelsel. Heel goede resultaten zijn meestal merkbaar na zes weken.

  Hollywood kuur

  Combinatie van Fat Burner of Fat Freezing, Powerplate en Vitaminen Shot, zodat je metabolisme heel snel werkt en je vet verbrand. Je ziet met deze behandeling snelle resultaat, omdat je vet verliest en geen water of spiermassa.

  Boek nu je behandeling

  Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor gewichtsverlies of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op boek nu en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

  BOEK NU!