Ontharing2021-06-11T21:28:52+00:00

DIODE LASERONTHARING

Wij werken met gediplomeerden 
schoonheidsspecialisten & huidtherapeuten

Gun jezelf een professionele behandeling voor

Laserontharing

Wil je eindelijk af van vervelende lichaamshaar? Ons ervaren team stelt graag een individueel behandelplan voor je op! Wij werken met de modernste lasertechnologie voor een permanente laserontharing. Ideaal voor alle soorten huid en kan het hele jaar door worden gebruikt.

We geven 100% garantie dat we jouw lichaamshaar met onze diode laser definitief ontharen* in 5-7 sessies.

*Met uitzondering van hoofdhaar, vellushaar of donsharen, haren zonder pigment (witte haren) of haren op huidaandoeningen die schadelijk zijn voor je gezondheid. Met deze garantie bieden we gratis sessies aan tot het eindresultaat bereikt is.

BOEK NU Meer info

Diode vs IPL Laserontharing

Tijdens een behandeling met de diodelaser wordt gebundeld licht gebruikt. Door het gebundelde licht kan een punctuele behandeling van elk haar plaatsvinden. Met de diodelaser is de golflengte 755 nm, 810 nm of 1064 nm, terwijl het IPL / SHR-proces een breed scala aan golflengten uitzendt. De specifieke naam “Diode Laser 808” komt van de vooraf ingestelde golflengte van de laser. Beide technologieën zijn gebaseerd op puur, roodgolvig licht, maar de golflengte onderscheidt ze. Beide systemen kunnen permanente ontharing bereiken, maar de diodelaser biedt een sneller en beter resultaat, omdat het licht gefocust is en direct in de huid gaat. Behandeling met IPL / SHR gebeurt met diffuus licht en daarom zijn meer sessies vereist.

Volledige benen laserontharing

7 x volledige benen laserontharing
1 x gratis intake

Betaal eenmalig € 199 en laat je haren permanent verwijderen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500! Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Gehele schaamstreek laserontharing

7 x Gehele schaamstreek laserontharing
1 x gratis intake

Betaal eenmalig € 169 en laat je haren permanent verwijderen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500! Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Oksels laserontharing

7 x oksels laserontharing
1 x gratis intake

Betaal eenmalig € 99 en laat je haren permanent verwijderen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500! Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Hier bieden we onze laserontharing behandelingen aan

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Eindhoven

(Limburglaan 1)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Hoe werkt de diodelaser van All in 1 Beauty?

De LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) is een monochromatisch, sterk gefocust licht dat energie uitzendt.

De diodelaser van All in 1 Beauty komt uit Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor permanente ontharing en voorzien van de SHR-methode om een optimaal energiebereik en perfecte resultaten te creëren. Een constante laserstraal met een golflengte van 755 nm, 810 nm of 1064 nm dringt door het geschoren haar en het melaninegehalte in de stamcellen in het haar. Omdat het licht met zijn golflengte (755 nm, 810 nm of 1064 nm) is afgestemd op permanente ontharing, wordt de lichtenergie geabsorbeerd door de melanine in het haar en omgezet in warmte.

Deze verwarming leidt tot de uiteindelijke vernietiging van de haarzakjes zonder het omringende weefsel aan te tasten, aangezien de hemoglobine (bloedpigment) in de huid een andere golflengte heeft dan de andere pigmenten, waardoor het weefsel specifiek wordt gespaard.

Bij ongeveer 65 ° C is het eiwit in de stamcel gedenatureerd, d.w.z. de haarwortels worden zodanig vernietigd dat ze niet meer terug kunnen groeien doordat het eiwit versmelt in het weefsel rond het haarzakje. De diodelaser heeft voldoende kracht om de haarzakjes permanent dicht te schroeien en niet alleen tijdelijk te beschadigen. Met zijn snelle pulsfrequentie garandeert het systeem van de diodelaser een snelle en permanente ontharing. Let wel op dat alleen de haren die op het moment van behandelen in de actieve groeifase zijn, hierdoor niet meer terug komen. Daarom zijn meerdere behandelingsintervallen nodig voor een blijvend resultaat. Dit zorgt ervoor dat het haar dat ten tijde van de vorige sessie (s) in overgangsfase, rustfase of uitvalfase was, nu in groeifase is en nu kan worden verwijderd.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en voor hoelang?2021-02-12T12:38:35+00:00

Het hangt van veel factoren af, waaronder het aangetaste lichaamsgebied, de kleur, het aantal en de dichtheid van het haar, enz. In de regel zijn tussen de 5 en 6 behandelingen voldoende om het haar in het behandelde gebied te verwijderen, hoewel indrukwekkende resultaten op de eerste dag te zien zijn.

Welke huid- en haartypes kunnen worden behandeld?2021-02-12T12:39:20+00:00

De diodelaser kan alle huidtypes volgens Fitzpatrick (1-6) behandelen. De juiste energieniveaus zijn vooraf ingesteld. Bij donkere haartypes is de energie lager en de impulsen langer, bij lichtere haartypes zijn de energiesterktes hoger en de impulsen korter. Daarom kan men ook met een gebruinde huid worden behandeld door simpelweg de juiste parameters te kiezen.

Is de behandeling ongemakkelijk?2021-03-23T21:53:33+00:00

Nee helemaal niet, je zou met een diode laser behandeling geen pijn moeten voelen.

Kunnen er bijwerkingen optreden?2021-03-23T21:52:12+00:00

Bijwerkingen zijn uitgesloten als je vooraf op je intake alles goed hebt meegedeeld en onze aanwijzingen ook goed volgt (5 dagen geen zonnebank na de behandeling). Het kan wel voorkomen dat je huid roodheid toont (bijv. bij mannen als ze nooit hun oksels hebben geschoren), deze roodheid verdwijnt na 1-2 dagen.

Waarop moet worden gelet na de behandeling?2021-03-23T21:56:24+00:00

Omdat de natuurlijke zonbescherming van de huid eraf valt door de intensieve lichtbehandeling, dienen sunblock (GEEN zonnencréme) te worden aangebracht. Pas na 1 tot 4 weken valt het resterende haar uit, dit verschilt van persoon tot persoon. Je kunt je haren wel 2-3 weken na de behandeling scheren, maar nooit epileren. Je haalt dan alle haarzakjes uit die wij in week 6 willen laseren.

Boek nu je laserontharing behandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor laserontharing of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!
Ga naar de bovenkant