Maak gebruik van onze exclusieve aanbiedingen en betaal eenmalig voor een kuur van meerdere behandelingen.

BOEK JE PAKKET IN DRIE STAPPEN

01

Kies het pakket dat je in één keer wilt betalen.

02

Lees goed de voorwaarden, sommige aanbiedingen zijn exclusief voor nieuwe klanten!

03

Maak het hele jaar door gebruik van behandelingen met het door jou gekozen pakket.

Exclusieve aanbiedingen zijn niet combineerbaar met andere acties. Aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

Volledige benen laserontharing

7 x volledige benen laserontharing
1 x gratis intake

Betaal eenmalig € 199 en laat je haren permanent verwijderen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500! Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Gehele schaamstreek

7 x Gehele schaamstreek laserontharing
1 x gratis intake

Betaal eenmalig € 169 en laat je haren permanent verwijderen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500! Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Oksels laserontharing

7 x oksels laserontharing
1 x gratis intake

Betaal eenmalig € 99 en laat je haren permanent verwijderen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500! Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Gewichtsverlies

3 x vetverbrander
3 x huidverstrakking & huidverbetering

Betaal eenmalig € 299 voor een kuur van 3 maanden. Afhankelijk van je BMI, ga je hiermee in 3 maanden tijd tussen de 6-15 centimeters aan omvang verliezen. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500. Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Poriën verfijnen

1 x intake huidanalyse
1 x carbon peeling

Betaal eenmalig €49 en maak gebruik van een diepe reiniging van de huid. Carbon Laser Peeling is een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500. Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

 Nagels nieuwe set

1 x Kunstnagels
1 x Shellac/French

Betaal eenmalig €39,00 en boek een nieuwe set Acrylnagels met Shellac / French. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten die nog niet zijn geregistreerd bij All in 1 Beauty.  Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500. Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Russian Volume

1 x nieuwe set wimpers
1 x russion volume 

Betaal eenmalig € 60 euro en boek een nieuwe set wimpers Russian Volume. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten die nog niet zijn geregistreerd bij All in 1 Beauty.  Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500. Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Haren knippen

1 x Haren knippen
1 x Wassen en drogen

Betaal eenmalig €18 en laat je haren knippen door onze experts in Eindhoven of Helmond. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten die nog niet zijn geregistreerd bij All in 1 Beauty.  Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500. Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU

Föhnen

6 x Föhnen
6 x Haren wassen

Betaal eenmalig €120 en laat je haren föhnen (kort of lang haar) in Eindhoven of Helmond. Je kapsel laten föhnen in onze salons zorgt bij elk haartype voor zijdezacht en pluisvrij haar. Dit aanbod is niet combineerbaar met tegoedbon 500. Je pakket is 3 jaar geldig.

BESTEL NU