Het ziet ernaar uit dat de lockdown in Nederland na 19 januari met zeker twee weken wordt verlengd. Volgens Haagse bronnen vindt het kabinet het aantal besmettingen nu te hoog en zouden versoepelingen daarom geen goed signaal zijn. De bewindslieden denken nog na over aanscherping. Het kabinet wacht eerst een advies af van het Outbreak Management Team. Het hakt dan volgende week de knoop door.

Wat gaan we voor je doen?

Alle behandelingen, pakketten of abonnementen met een geldigheidsduur worden tijdens verplichte COVID-19 sluiting gratis verlengd! Dit betekent dat abonnementen of pakketten tijdens verplichte sluiting bevroren worden en nieuwe afgesloten abonnementen pas ingaan op de openingsdatum. Wanneer tussentijds weer extra maatregelen noodzakelijk zijn die sluiting tot gevolg hebben, heeft dat geen consequentie voor je abonnement, dit loopt dan langer, waardoor je toch gebruik kunt maken van de volledige periode. Heb je dus een abonnement voor een jaar dan profiteer je daar de volledige 12 maanden van.

Zodra de definitieve openstelling bekend is, gaat het bookings systeem open. De klanten die een abonnement hebben afgesloten krijgen een link om een afspraak in te plannen. All in 1 Beauty betreurt de verlenging, maar heeft begrip voor de maatregelen om de druk op de zorgmedewerkers niet verder op te laten lopen.

We hopen jullie zo spoedig mogelijk te kunnen begroeten in onze salons.