Nagelstudio Eindhoven

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen omtrent uiterlijke verzorging zoals, knippen, kleuren, opsteken, acrylnagels, nail art, gezichtsbehandelingen, wimper extensions, wenkbrauwen hairstroke, manicure, pedicure, visagie en nog vele extra’s.
CERTIFIED AND FRIENDLY STAFF

ATTRACTIVE PRICES

GREAT PROMOTIONS

OPTIES BIJ ONZE NAGELSTUDIO IN EINDHOVEN

In onze nagelstudio kunt u terecht voor veel verschillende behandelingen van uw handen of nagels. Welke behandeling u ook kiest, u kunt er altijd vanuit gaan dat u tevreden zult zijn met het resultaat. U kunt voor de volgende behandelingen kiezen bij All in 1 Beauty:

  • U heeft de keuze uit een basis of een luxe behandeling;
  • Acryl– of Gelnagels zetten;
  • Nail art;
  • Basis of luxe behandeling.

Als u andere verzoeken heeft dan horen wij dat graag van uw en gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Hiervoor kunt u bellen naar onze nagelstudio in Eindhoven via telefoonnummer +31 615 26 7338 of via +31 40 737 0585. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen bij All in 1 Beauty!

Een nagelstudio in het centrum van Eindhoven waar u terecht kunt voor een manicure of het laten zetten van acryl- of gelnagels. Dat is wat All in 1 Beauty u te bieden heeft. In onze professionele nagelstudio aan de Rechtestraat in Eindhoven werken enkel zeer ervaren nagelstylisten die ervoor kunnen zorgen dat u onze nagelstudio met mooie en op en top verzorgde handen weer verlaat. Kijk voor de mogelijkheden op onze website, en als u nog vragen heeft dan horen wij dat graag van u!