Ontharing

Ontharing

Type drie

Haren hebben we ook helaas op plaatsen waar we het liever niet willen. Er zijn verschillende methodes om bepaalde gebieden van ons lichaam te ontharen.

  • Waxing
  • Ontharing m.b.v. touw
  • IPL ‘’laser ontharing’’
ONTHARING D.M.V. TOUW

ONTHARING D.M.V. TOUW

Ontharing met touw is een van de beste methodes om het hele gezicht te ontharen. Deze methode verwijdert ook de meest fijne ‘’dons’’ haartjes, bij deze methode kan de specialist uw wenkbrauwen heel nauwkeurig en strak in vorm krijgen
WAXING

WAXING

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is het zelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer aangroeit. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren na harsen nooit harde stoppels zult hebben.
IPL “LASER ONTHARING”

IPL “LASER ONTHARING”

Bij de IPL-ontharing worden sterke lichtflitsen “afgevuurd” op de te behandelen huid. Hierbij wordt energie afgegeven aan de huid. Deze energie wordt vervolgens via de te verwijderen haren getransporteerd naar het haarzakje. Het haarzakje wordt verwarmd en komt tot sneuvelen. Hierdoor kunnen er nadien geen nieuwe haren meer uitgroeien.