Pedicure Helmond

Bij ons kunt u terecht voor diverse behandelingen omtrent uiterlijke verzorging zoals, knippen, kleuren, opsteken, acrylnagels, nail art, gezichtsbehandelingen, wimper extensions, wenkbrauwen hairstroke, manicure, pedicure, visagie en nog vele extra’s.
CERTIFIED AND FRIENDLY STAFF

ATTRACTIVE PRICES

GREAT PROMOTIONS

Uiteraard is de luxe pedicurebehandeling een stuk uitgebreider dan de basis pedicurebehandeling. In de luxe pedicurebehandeling is namelijk extra opgenomen dat uw teennagels worden voorzien van een prachtige, verzorgde gellak die lang blijft zitten. Een geweldige uitkomst voor de zomervakantie of voor een speciale gelegenheid!

INFORMATIE OVER ONZE BEHANDELINGEN

Wilt u een afspraak maken bij de pedicure in Helmond? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0492 – 524902. Natuurlijk kunnen wij u, indien gewenst, via dit nummer ook voorzien van informatie over onze andere behandelingen, zoals een kappersbehandeling, manicurebehandeling of andere schoonheidsbehandeling.

Een nagelstudio in het centrum van Eindhoven waar u terecht kunt voor een manicure of het laten zetten van acryl- of gelnagels. Dat is wat All in 1 Beauty u te bieden heeft. In onze professionele nagelstudio aan de Rechtestraat in Eindhoven werken enkel zeer ervaren nagelstylisten die ervoor kunnen zorgen dat u onze nagelstudio met mooie en op en top verzorgde handen weer verlaat. Kijk voor de mogelijkheden op onze website, en als u nog vragen heeft dan horen wij dat graag van u!