Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen:

Wij zijn een innovatieve salon en bieden daarom een breed scala aan huidverbeterende behandelingen in combinatie met de nieuwste huidverbeterende apparatuur.

Met onze passie voor het vak hebben wij behandelingen samengesteld waarbij huidverbetering en ontspanning samenkomen. Dit met hoogwaardige cosmeceutical producten van dermalogica. U kunt bij ons terecht voor vrijwel ieder huidprobleem.  Zo bent u verzekerd van een gediplomeerde, up to date, schoonheidsspecialiste.

Bij allin1beauty werken we met Dermalogica. Dermalogica is geen regulier merk voor huidverzorging. Het biedt een zeer breed scala aan behandelingen en behandelingsproducten voor zowel huidspecialisten als huidtherapeuten.

Wellness gezichtsbehandeling:

– Oppervlakte reiniging
– Diepte reiniging
– Onzuiverheden verwijderen
– Masker
– Dag/nacht verzorging

Luxe gezichtsbehandeling:

– Oppervlakte reiniging
– Diepte reiniging
– Onzuiverheden verwijderen
– Nek/gezicht massage
– Masker
– Dag/nacht verzorging

DERMALOGICA:

Bij All-in 1 beauty werken wij met het hoogwaardig product van Dermalogica. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules.

Dermalogica’s producten zijn vrij van microplastics en daarnaast gebruiken wij nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid.

Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Daarnaast zijn bijna al onze producten vegan (op 4 producten na) en worden onze producten niet getest op dieren. PETA en Leaping Bunny hebben dermalogica erkend als dierproefvrije organistie.

Schoonheid

foto's