Beste Just Wellness klanten,

Wij  krijgen momenteel veel vragen over de tegemoetkoming en waarom niet iedereen een mail heeft ontvangen van initova GmbH.

All in 1 Beauty krijgt jullie gegevens alleen doorgestuurd, na het afgeven van toestemming aan initova GmbH.

Initova GmbH is een  gelicentieerd bedrijf die jullie gegevens volgens de AVG wetgeving verwerkt. In samenwerking met de curator, schrijft initova GmbH alleen klanten aan die bij Just Wellness Limburglaan of Hoogstraat klant waren. Alle andere klanten worden helaas niet aangeschreven. Deze kunnen altijd onze klantenservice aanschrijven op: klantenservice@allin1beauty.nl

De tegemoetkoming wordt nooit direct op jullie rekening uitbetaald, omdat het wettelijk verboden is geld uit te betalen aan klanten van een ander bedrijf (strijd tegen het witwassen van geld). Daarom betalen we jullie uit op onze All in 1 Beauty Connect App (beschikbaar op IOS en Android). Wij als All in 1 Beauty zijn jullie geen geld verschuldigd maar willen jullie graag tegemoet komen. Dit aanbod is geen slimme marketing, maar een logische reactie op jullie als ontevreden klanten van Just Wellness die in de steek zijn gelaten. We hebben geïnvesteerd in nieuwe apparaten en willen 50% van onze omzet met jullie verrekenen.

All in 1 Beauty begrijpt de onzekerheid en moet natuurlijk eerst het vertrouwen herstellen en aantonen, na 1 à 2 behandelingen resultaat te leveren. We bieden verschillende pakketten en afbetalingsregelingen aan, zodat iedereen de kans krijgt om van een hoogwaardige behandeling gebruik te maken. Buiten Botox, Fillers, HIFU behandelingen, tandenbleken of gewichtsverlies programma’s, bieden we natuurlijk ook laserontharing aan. Als je een aanvullende verzekering hebt voor laserontharing, dan kan je daar ook bij ons voor terecht. All in 1 Beauty is Anbos-Lid en heeft daarvoor een AGB-code.

In de komende dagen ontvangen jullie van All-in 1 Beauty een mail met een duidelijk stappenplan. Vanwege de lockdown, kunnen wij helaas geen persoonlijke afspraken maken. We zijn op zoek naar alternatieve oplossingen en houden jullie op de hoogte. We bedanken jullie alvast voor het vertrouwen en hopen op een eerlijke en loyale samenwerking.