Acne verwijderen

Allereerst voordat we met de behandeling beginnen te gaan we als specialist vaststellen wat voor soort acne zij of hij heeft, en of we deze als schoonheidsspecialiste mogen behandelen. Als we vervolgens met de behandeling beginnen te zullen we het gezicht eerst 2x reinigen zodat het gezicht helemaal schoon en vrij van bacteriën is. Daarna gaan we het gezicht voorbehandelen zodat de puistjes mee-eters etc. er beter uitgaan. Dit kan door middel van zuren of een lijnzaadpakking.

Met zuren; deze laten we er 2-5 minuten opzitten. We brengen dit met een groot wattenstaafje aan. We dekken de ogen af en we brengen van te voren lotion op het gezicht aan. Het ligt eraan of de klant dat al eerder heeft gehad omdat je zuren een beetje moet opbouwen. Dus we beginnen altijd met 2 min bij een nieuwe klant. Daarna hebben we een koud bakje met water en een compress en daar doen we natriumbicarbonaat in. Hiermee blijven we voorzichtig op de huid drukken totdat de klant geen branderig gevoel meer heeft dan betekent het dat de huid goed gereinigd is en er geen zuren meer op zitten

Met lijnzaad; dit is een pakking en verweekt de huid, dit doen we als de klant naast haar acne ook heel erg gevoelig is voor alles op haar huid denk aan producten enzo. Dit vragen we van tevoren. Moet 15 minuten intrekken

Hierna kunnen we gaan ledigen. Alles ontsmetten we eerst met alcohol en met een wattenstaafje. Puistjes en whiteheads prikken we open en blackheads niet dat doen we gewoon met een tissue. Als het ledigen klaar is brengen we een masker aan. Beste is gewoon een verzachtend acne masker dan is de klant ook minder rood als die naar buiten gaat. En als laatst een dagcrème en eventueel oogcrème.

Acne behandeling met Carbon Peeling

Een CARBON laser gezichtsbehandeling maakt de huid zachter en steviger.  Wij brengen een vloeibare laag koolstof over het gezicht, die diep in de poriën doordringt. De koolstof absorbeert verontreinigingen en met IPL laseren wij de koolstof weg. Wanneer de laser de koolstof vernietigt, worden alle verontreinigingen ook verwijderd. Hiermee worden alle dode huidcellen, mee-eters en vetten verwijderd.

Het proces is bedoeld om de huid te exfoliëren, de poriën kleiner te maken, de teint te egaliseren en de huid zachter en stralender te maken. De gezichtsbehandeling zou vooral ideaal voor mensen met een vette huid, omdat het acne-veroorzakende bacteriën vermindert en de talgklieren of olie-klieren doet krimpen.

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over het behandelen van acne? Loop gerust eens binnen, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Boek nu je acnebehandeling

Wil je nú echt af van die vervelende acne? Wacht niet langer en boek direct een behandeling via onze website. Klik op boek nu een afspraak en plan je afspraak direct in onze agenda.