Wimperextensions

Aan elk wimperhaartje worden meerdere of enkele extensions haartjes geplaatst voor extra veel volume en lengte. Kom langs in een van onze vestigingen voor een verleidelijke look. Wij bieden voor langere en vollere wimpers verschillende behandelingstechnieken aan.

Wij kijken altijd goed naar wat het beste bij jou past. Of je nu wimperextensions neemt of je eigen wimpers wilt laten behandelen, het is altijd bij ons belangrijk dat je met het gewenste resultaat de deur uit gaat. Onze schoonheidsspecialisten hebben meerdere jaren ervaring en adviseren je na de behandeling  nog wat je moet doen, zodat het resultaat langer goed blijft. Wij bieden hele jaar door leuke wimpers discount pakketten aan, maar ook losse behandelingen voor verschillende behandelingstechnieken.

Eindhoven

(Rechtsestraat 50B)

Helmond

(Stationsstraat 88)

Boek nu je wimperbehandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor wimperextensions of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.