Braziliaanse billift

We gebruiken onze klinisch bewezen RF-apparatuur om de billen een veel strakker, strakker en gelift uiterlijk te geven. Door gebruik te maken van Bi-Polar RF, infrarood licht, vacuüm en mechanische massage, tillen wij de billen op en geven een mooi ronde vorm. Het bipolaire RF- en infraroodlicht smelten het lichaamsvet, waardoor de vetcellen en vetkamers kleiner worden om een gladder huid te krijgen zonder cellulitis. De collageenvezels en het bindweefsel worden ook fysiek gemanipuleerd om de billen een steviger, strakker uiterlijk te geven. Bovendien helpen de vacuüm- en weefselmanipulatie om de billen te contouren en vorm te geven.

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over de Braziliaanse billift? Loop gerust eens binnen, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Boek nu je afspraak

Jouw braziliaanse billift boek je direct online. Klik op de knop boek nu een afspraak en kies vervolgens kliniek. Je hebt de mogelijkheid om de Braziliaanse billift direct te betalen. Ook is het mogelijk om dit bij ons op locatie te doen.