Laserontharing

Wil je eindelijk af van dat vervelende lichaamshaar? Ons ervaren team stelt graag een individueel behandelplan voor je op! Wij werken met de modernste lasertechnologie voor een permanente laserontharing. Ideaal voor alle soorten huid.

Haartype:

Wij kunnen bijna alle haartypes laseren. De enige haartypes die we niet kunnen laseren zijn  rood, dons en wit haar.

Gemiddeld alle lichaamsdelen hebben 8-12 behandelingen nodig

Afhankelijk van de plaats die je wilt ontharen heb je tussen 8 tot 12 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Ook bij donkerdere huidtypes heeft u 8-12 behandelingen nodig. Wij gebruiken de nieuwste lasertechnieken zoals: Alexandrite, Diode-Ice en YAG. Met deze lasertechnieken kunnen wij alle huid- en haartypes laseren behalve: babyhaar, rood haar, blond en grijs haar.

  • Meest effectieve methode om blijvende reductie te bereiken
  • Ook zeer effectief bij het behandelen van ingegroeide haartjes
  • De structuur van de huid wordt gladder
  • Niet meer scheren, epileren of waxen
  • Langdurig resultaat

Hoe werkt de diodelaser van All in 1 Beauty?

De LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) is een monochromatisch, sterk gefocust licht dat energie uitzendt.

De diodelaser van All in 1 Beauty komt uit Duitsland en is speciaal ontwikkeld voor permanente ontharing en voorzien van de SHR-methode om een optimaal energiebereik en perfecte resultaten te creëren. Een constante laserstraal met een golflengte van 755 nm, 810 nm of 1064 nm dringt door het geschoren haar en het melaninegehalte in de stamcellen in het haar. Omdat het licht met zijn golflengte (755 nm, 810 nm of 1064 nm) is afgestemd op permanente ontharing, wordt de lichtenergie geabsorbeerd door de melanine in het haar en omgezet in warmte.

Deze verwarming leidt tot de uiteindelijke vernietiging van de haarzakjes zonder het omringende weefsel aan te tasten, aangezien de hemoglobine (bloedpigment) in de huid een andere golflengte heeft dan de andere pigmenten, waardoor het weefsel specifiek wordt gespaard.

Bij ongeveer 65 ° C is het eiwit in de stamcel gedenatureerd, d.w.z. de haarwortels worden zodanig vernietigd dat ze niet meer terug kunnen groeien doordat het eiwit versmelt in het weefsel rond het haarzakje. De diodelaser heeft voldoende kracht om de haarzakjes permanent dicht te schroeien en niet alleen tijdelijk te beschadigen. Met zijn snelle pulsfrequentie garandeert het systeem van de diodelaser een snelle en permanente ontharing. Let wel op dat alleen de haren die op het moment van behandelen in de actieve groeifase zijn, hierdoor niet meer terug komen. Daarom zijn meerdere behandelingsintervallen nodig voor een blijvend resultaat. Dit zorgt ervoor dat het haar dat ten tijde van de vorige sessie (s) in overgangsfase, rustfase of uitvalfase was, nu in groeifase is en nu kan worden verwijderd.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en voor hoelang?

Afhankelijk van de plaats die je wilt ontharen heb je tussen 8 tot 12 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat, hoewel indrukwekkende resultaten op de eerste dag te zien zijn. Een laserontharing kuur duurt gemiddeld 16 tot 24 maanden.

Welke huid- en haartypes kunnen worden behandeld?

De diodelaser kan alle huidtypes volgens Fitzpatrick (1-6) behandelen. De juiste energieniveaus zijn vooraf ingesteld. Bij donkere haartypes is de energie lager en de impulsen langer, bij lichtere haartypes zijn de energiesterktes hoger en de impulsen korter. Daarom kan men ook met een gebruinde huid worden behandeld door simpelweg de juiste parameters te kiezen.

Is de behandeling ongemakkelijk?

Nee helemaal niet, je zou met een diode laser behandeling geen pijn moeten voelen.

Kunnen er bijwerkingen optreden?

Bijwerkingen zijn uitgesloten als je vooraf op je intake alles goed hebt meegedeeld en onze aanwijzingen ook goed volgt (bijv. 5 dagen geen zonnebank na de behandeling). Het kan wel voorkomen dat je huid roodheid toont (bijv. bij mannen als ze nooit hun oksels hebben geschoren), deze roodheid verdwijnt na 1-2 dagen.

Waarop moet worden gelet na de behandeling?

Vlak na de behandeling kun je enige tijd warmte in de huid voelen. Je mag de huid koelen als je dat prettig vindt. Tussen de behandelingen en na je laatste behandeling dien je tijdelijk voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank. Omdat de laser reageert op pigment, is het goed om zo min mogelijk pigment in de huid te hebben. Pas na 1 tot 4 weken valt het resterende haar uit, dit verschilt van persoon tot persoon. Je kunt je haren wel 2-3 weken na de behandeling scheren, maar nooit epileren. Je haalt dan alle haarzakjes uit die wij in week 6 tot 8 willen laseren.

Meer informatie

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over laserontharing? Loop gerust eens binnen, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Reviews

Meer weten over de mogelijheden?

Op basis van een intake maken we een persoonlijk behandelplan. Afhankelijk van je haargroei en huidskleur kan dit een maandelijks pakket zijn, of een aantal losse behandelingen. Meer weten of een intake plannen? Klik op meer informatie en wij nemen persoonlijk contact met je op.