Professionele nagelstudio

In onze salon bieden wij verschillende soorten behandelingen aan speciaal gericht op nagels. Of je nu kiest voor versteviging en/of versterking van de nagels of liever meer natuurlijk wil, er is voor ieder wat wils.

Onze nagelstylisten hebben jarenlange ervaring en gedegen opleidingen gevolgd om u van mooie nagels te kunnen voorzien. Wij bieden verschillende soorten nageldesigns aan met Shellac, UV-Gel of Polygel. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk, van klassieke Franse nagels, tot indrukwekkende 4D-gelmodellering. Wij maken gebruik van acryl voor het verlengen en/of verstevigen van de nagels, of als je liever je natuurlijke nagel wilt laten groeien en verzorgen kunnen we kiezen voor een biab of gellak behandeling. Daarnaast geven wij ook heerlijke manicures die in combinatie kunnen met een andere behandeling zoals gellak. Je kunt kiezen voor leuke discount pakketten of voor losse behandelingen.

Eindhoven

(Rechtsestraat 50B)

Helmond

(Stationsstraat 88)

Boek nu een behandeling met onze nagelstylisten

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor manicure + Gellak of kies een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.