Heb jij ook moeite met afvallen?

Heb jij altijd al moeite gehad met het verliezen van gewicht? Dan is het afvalprogramma van All-in 1 Beauty misschien wel de ideale oplossing! Dit afvalprogramma bestaat uit 3 verschillende stappen die je gaan helpen om in een korte tijd jouw doelen te behalen.

Afvalprogramma

Het afvalprogramma begint met het schoonmaken en optimaliseren van de filters in het lichaam. Hiermee worden de lever en de nieren bedoeld. Deze worden geoptimaliseerd voor betere vertering door middel van het C9 dieet. Dit 9-daagse dieet zorgt voor detox van het lichaam en het optimaliseren van metabolisme.

Vervolgens gaan we het energieverbruik van lichaam verhogen door de opbouw van spiermassa tijdens de EMS behandeling(en). Hiermee verbeteren wij de bloedcirculatie en maken we de spieren actief. Hier begint van binnenuit het vetafbraak proces. Om de vetafbraak te verhelpen, stimuleren we bij elk EMS sessie ook de grotere spiergroepen (meerdere zones tegelijk).

De laatste stap is het kapotmaken van verbindingen tussen de vetcellen en het verkleinen van de vetcellen vooral op plaatsen waar weinig of geen doorbloeding is dat doen we met behulp van de Cryolipolaser oftwel de ‘’Fat-burner’’.

Gratis intake

Afvallen met lasertherapie

Met onze Fatburner of Fat Freezing apparaten halen we je vetcellen uit elkaar, waardoor het volume van vetweefsel verminderd wordt. Na de eerste behandeling merkt je al direct resultaat. Snel afvallen in 4-8 weken met onze Hollywood kuur.

Gewichtsverlies in 3 stappen

Kom je niet van love handles en buikvet af ongeacht wat je doet? Dan is ons Fat-Burner programma in combinatie met EMS en het C9 dieet de ultieme oplossing voor jou.

 • 3
  C9 Cleaning

  Tijdens de C9 Cleaning ligt de focus op het schoonmaken en optimaliseren van de filters in het lichaam. Hiermee worden de lever en de nieren bedoeld. Deze worden geoptimaliseerd voor betere vertering door middel van het eC9 dieet. Dit 9-daagse dieet zorgt voor detox van het lichaam en het optimaliseren van metabolisme.

 • 1
  EMS

  Wij beginnen met EMS sessies om het energieverbruik van het lichaam te verhogen. Hiermee verbeteren wij de bloedcirculatie en maken we de spieren actief. Hier begint van binnenuit het vetafbraak proces. Om de vetafbraak te versnellen, stimuleren we bij elke EMS sessie ook de grotere spiergroepen (meerdere zones tegelijk).

 • 2
  Fat-Burner

  Met de Fat-Burner werken we aan de buitenste laag waar weinig of geen bloedcirculatie aanwezig is. Hiermee verkleinen we de vetcellen en vernietigen wij de verbindingen tussen de vetcellen, hierdoor zorgt het lichaam zelf voor de afbraak van vet waarvan de verbinding kapot is gemaakt. Dit proces gaat tussen de 6 en 12 weken door.

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over gewicht verliezen? Loop gerust eens binnen, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.