Afvallen met lasertherapie

Kom je niet van je love handles en buikvet af, ongeacht wat je doet? Dan is ons fat burner  of fat freezing programma de ultieme oplossing voor jou!

Met onze Fatburner of Fat Freezing apparaten halen we je vetcellen uit elkaar, waardoor het volume van vetweefsel verminderd wordt. Na de eerste behandeling merkt je al direct resultaat. Val snel af in 4-8 weken met onze Hollywood kuur.

 • Geen operatie
 • Geen hersteltijd
 • Geschikt voor man en vrouw
 • Voor hardnekkig vet
 • Volledig pijnloos

Gewichtsverlies in 3 stappen

Hoe werkt het fat burner programma precies? Samen met het eC9 dieet en EMS sessies kun jij in korte tijd afvallen. Wil je meer informatie hierover? Vraag dan een gratis intake gesprek aan.

 • 1
  C9 Cleaning

  Tijdens de C9 Cleaning ligt de focus op het schoonmaken en optimaliseren van de filters in het lichaam. Hiermee worden de lever en de nieren bedoeld. Deze worden geoptimaliseerd voor betere vertering door middel van het eC9 dieet. Dit 9-daagse dieet zorgt voor detox van het lichaam en het optimaliseren van metabolisme.

 • 2
  EMS

  Wij beginnen met EMS sessies om het energieverbruik van het lichaam te verhogen. Hiermee verbeteren wij de bloedcirculatie en maken we de spieren actief. Hier begint van binnenuit het vetafbraak proces. Om de vetafbraak te versnellen, stimuleren we bij elke EMS sessie ook de grotere spiergroepen (meerdere zones tegelijk).

 • 3
  Fat-Burner

  Met de Fat-Burner werken we aan de buitenste laag waar weinig of geen bloedcirculatie aanwezig is. Hiermee verkleinen we de vetcellen en vernietigen wij de verbindingen tussen de vetcellen, hierdoor zorgt het lichaam zelf voor de afbraak van vet waarvan de verbinding kapot is gemaakt. Dit proces gaat tussen de 6 en 12 weken door.

Gratis intake

Alle programma's

Nog niet gevonden wat je zoekt? Lees hier over de andere fat freezing/ burning programma’s.

Fat Freezing

Met deze behandeling wordt het onderhuidse vetweefsel beschadigd door gerichte koeling, terwijl het omliggende weefsel niet wordt aangetast. De cellen gaan in wat apoptose wordt genoemd en verdwijnen uit je lichaam. Deze therapie kan ook effectief zijn bij het verminderen van spierpijn en ontsteking.

Fat Burner

Door laser lipolysis worden je vetten met warmte doorboort, zodat ze de vetcellen beginnen te ontbinden bij 42 ° C-47 ° C. Het vet wordt vrijgegeven in je interstitiële vloeistof en weggespoeld door je lymfestelsel. Heel goede resultaten zijn meestal merkbaar na zes weken.

Hollywood kuur

Combinatie van Fat Burner of Fat Freezing, Powerplate en Vitaminen Shot, zodat je metabolisme heel snel werkt en je vet verbrand. Je ziet met deze behandeling snelle resultaat, omdat je vet verliest en geen water of spiermassa.

Boek een afspraak

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over het vet bevriezen met onze methodiek? Loop gerust binnen, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Reviews

Eerst meer informatie?

Wil je eerst meer weten over het bevriezen van vet of de andere mogelijkheden? Klik dan op meer informatie en laat dan vrijblijvend je gegevens. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever direct contact? Bel dan naar onze kliniek in Eindhoven.