Professionele Botox/Fillers behandeling

De Botox/Fillers behandelingen worden aangepast naar jouw wensen en behoeften. Dus of je nu voor een mondhoeken behandeling komt of voor een kraaienpootjes behandeling, ons eerste belang is om te kijken naar wat jouw huid nodig heeft en wat je wensen zijn. Dat betekent dat iedereen een eigen behandeling zal krijgen gebaseerd op basistechnieken en bijhorende behandelingen. Voor een advies kun je gerust langskomen om te bespreken met onze schoonheidsspecialisten welke behandeling het beste bij je past. Ook bieden we leuke discount pakketten aan, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom voor losse behandelingen.

  • Kleine en veilige ingreep
  • Geen sprake van napijn
  • Resultaat direct zichtbaar
  • Geen herstelperiode
  • Geen narcose

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over botox/fillers? Loop gerust, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meer informatie aanvragen

Wil je eerst meer informatie voordat je een gratis en vrijblijvende intake plant? Ook dat is uiteraard mogelijk. Klik op de knop, laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden.