Massagetechnieken

Bij ons kun je genieten van een heerlijke massage door professionele masseuses. Er zijn verschillende soorten massage die zich richten op verschillende delen van het lichaam. Tijdens een massage zal een massagetherapeut zachte of sterke druk uitoefenen op de spieren en gewrichten van het lichaam om pijn en spanning te verminderen. Hieronder vindt u alle technieken die tijdens onze massagebehandeling worden gebruikt.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een hands-on behandeling van het hele lichaam waarbij je een gevoel van welzijn. Met de ontspanningsmassage verlichten we stress en spierspanning.

Behandelingszones:
Achterkant benen, rug, nek, schouders, voorkant benen, armen, handen, gezicht en hoofdhuid.

Heerlijk ontspannen heeft zijn voordelen

  • Het verbetert je bloedsomloop en bloedstroom, zodat je organen en huid meer zuurstof krijgen; hulp bij lymfedrainage.
  • Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage geeft een diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Je kunt meer over deze behandeling lezen in ons boekingssysteem. Onze ontspanningsmassages bestaan uit 25 min, 50 min en 75 min.

Moshtomal Massage

Bij de traditionele moshtomal massage gaat het om gezondheid en preventie, maar ook om lichamelijk en geestelijk welzijn, uiteindelijk om kwaliteit van leven. De (mosht=vuist ;  o=en ; mal=wrijven) massage is een combinatie van druk met je vuist op grote spieren en het wrijven van Perzische helende oliën en kruiden op je rug en nek. Door de individuele samenstelling van het massageproces is de moshtomal massage over het algemeen geschikt voor iedereen.

Wat zijn de voordelen?

  • Vermindert stress
  • Verbetering van bloedcirculatie
  • Verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid
  • Versnelt de afvoer van afvalstoffen (detox)
  • Helende kruiden verminderen je rug- en nekpijn

Je kunt meer over deze behandeling lezen in ons boekingssysteem. Een moshtomal massage therapie bestaat uit 30 minuten. Je hele rug en nek worden met deze massage behandelt.

Alignment massage

Zenuwen geleiden elektrische prikkels van en naar de hersenen. Ze lopen doorheen het hele lichaam. Een verzwakt spierstelsel, door bijvoorbeeld langdurige stress kan leiden tot een verkeerde uitlijning van de wervelkolom. Hieruit volgt dat als je wervelkolom niet optimaal functioneert. Een lichaam balancerende alignement massage is een therapeutische massage die de gezondheid maximaliseert door de normale balans van het lichaam tussen rechts en links te herstellen. Het verbetert de normale beweging en positie van de wervelkolomgewrichten, waardoor zowel de wervelkolom als ook de zenuwen op een gezonde, evenwichtige manier kunnen functioneren.

Voordelen van een alignment massage

Deze behandeling kan helpen bij het verlichten van pijnlijke spieren, gewrichten en pezen. Het kan ook helpen bij het verlichten van rugpijn en nekpijn. Een slecht uitgelijnde wervelkolom kan het lichaam verzwakken, de mobiliteit aantasten en tot tal van gezondheidscomplicaties leiden.

Je kunt meer over deze behandeling lezen in ons boekingssysteem. Een alignement massage therapie bestaat uit 20 minuten. 

Eindhoven

(Rechtsestraat 50B)

Helmond

(Stationsstraat 88)

Boek nu je massage

Jouw massage boek je direct online. Klik op de knop boek nu een afspraak en kies de locatie waar jij een massage wilt boeken. Je hebt de mogelijkheid om de massage direct te betalen. Ook is het mogelijk om dit bij ons op locatie te doen.