Tanden bleken bij All in 1 Beauty

Wil jij meteen wittere tanden? Dan ben je bij All-in 1 Beauty in Eindhoven aan het juiste adres! Na één sessie zie je al meteen resultaat. In 5 sessies kunnen je tanden 14 tinten witter worden zonder het gebruik van peroxide. De resultaten zijn indrukwekkend.

Schaam je niet meer voor je lach dankzij de tandenbleekbehandelingen van All-in 1 Beauty!

  • Je ziet na de behandeling direct resultaat
  • Je kan het zo vaak doen als je wil
  • Je tanden worden gratis gepolijst
  • De behandeling duurt maar maximaal 2 uur, terwijl een thuisbehandeling 5 tot 7 dagen duurt.

Hoe wordt de behandeling gedaan?

Allereerst krijg je van ons een tandenborstel en speciale charcoal tandpasta waar je tanden mooi schoon van worden. Vervolgens mag je plaatsnemen in een van onze supercomfortabele behandelstoelen. De behandelaar polijst je tanden waardoor het eindresultaat nog beter wordt. De behandelaar zorgt dat je tanden helemaal droog zijn en vervolgens brengt hij de gel aan op je tanden. Daarna wordt er een lamp op je tanden gericht die ervoor zorgt dat je tanden mooi wit worden. De lengte van de behandeling is afhankelijk van het arrangement wat je boekt. Na de sessie zul je meteen resultaat zien!

Nazorg

Na de behandeling mag je 4 uur niks eten, drinken of roken. Na die 4 uur mag je alleen dingen eten en drinken waar geen kleurstoffen in zitten. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op het resultaat. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden raden wij aan om goed je tanden te blijven poetsen. Nog niet tevreden over het resultaat? Het is altijd mogelijk om een extra sessie te boeken!

Boek nu aan afspraak

Tarieven

All in 1 Beauty

Wil je meer informatie over het tanden bleken? Loop gerust binnen, bel vrijblijvend voor meer informatie of een stuur een email. Wij staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Eerst meer informatie?

Wil je eerst meer weten over het bleken van tanden en onze werkwijze? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever direct contact? Bel dan naar onze kliniek in Eindhoven.