Carbon peeling

Acne behandeling met Carbon Peeling
Een CARBON laser gezichtsbehandeling maakt de huid zachter en steviger. Wij brengen een vloeibare laag koolstof over het gezicht, die diep in de poriën doordringt. De koolstof absorbeert verontreinigingen en met IPL laseren wij de koolstof weg. Wanneer de laser de koolstof vernietigt, worden alle verontreinigingen ook verwijderd. Hiermee worden alle dode huidcellen, mee-eters en vetten verwijderd.
Het proces is bedoeld om de huid te exfoliëren, de poriën kleiner te maken, de teint te egaliseren en de huid zachter en stralender te maken. De gezichtsbehandeling zou vooral ideaal voor mensen met een vette huid, omdat het acne-veroorzakende bacteriën vermindert en de talgklieren of olie-klieren doet krimpen.

Boek nu je afspraak bij onze kapsters

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.