Fysiotherapie

Niet elke blessure kan voorkomen worden.

Als fysiotherapeuten brengen we jou terug naar juiste niveau. Iedereen heeft wel eens een pijntje of probleempje wat in een korte tijd vaak wel zichzelf oplost. Wanneer het niet vanzelf oplost en je zelf niet weet hoe je jouw lichaam kunt laten herstellen gaan we voor jouw opzoek om jou van je klachten af te helpen.

Ontwerp zonder titel - 2022-04-06T115305.029

Onze behandelingen

Wat we doen bij All in 1 Beauty

Onze methode

Hierbij de procedure van All in 1 Beauty
 • 1
  Gratis intake

  Aan de hand van een intake en onderzoek brengen wij uw probleem of wens in kaart. In deze fase worden uw hulpvraag en verwachtingen vertaald in objectieve behandeldoelstellingen. Samen met u wordt voor u de meest efficiënte behandelmethode gekozen.

 • 2
  Eerste fase

  Meestal is de eerste fase van uw behandeltraject intensief, gefocust op de primaire klacht, met als doelstelling een snelle vooruitgang te bekomen.

 • 3
  Tweede fase

  Na een intensiever traject wordt gekeken hoe wij u klachtenvrij of in optimale vorm kunnen houden. Veelal zit de sleutel hier in het combineren van behandelingen met kleine aanpassingen van uw levensstijl.

 • 4
  Nazorg / Preventie

  Wij volgen het traject tot gewenste resultaat bereikt is. Daarnaast maken we desgewenst een preventieplan om jou lichaam weerbaar te maken tegen onvoorspelbare omstandigheden.