Haar kleuren

Verveeld met je huidige haarkleur? Of kan de oude kleur wel een opfrisser gebruiken? Dat kun je bij ons terecht. Wij luisteren graag naar jouw wensen om samen een kleur te kiezen. Hierbij kijken we naar de kleur van je ogen en de teint van je huid. Daarnaast moet de kleur passen bij wat jij wilt uitstralen. Hiedrvoor bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo kun je voor een geheel nieuwe haarkleur kiezen, maar ook voor het bijwerken van een uitgroei, highlights, een color touch spoeling of een balayage. Ook voor deze keuze geven wij graag advies.

Maak direct een afspraak om je haar te laten kleuren!

Boek een afspraak

Keuze uit verschillende behandelingen

Uitgroei kleuren

Als je je haren langere tijd geleden geverfd hebt, is het nodig om je uitgroei te laten bijwerken. Uitgroei bijwerken hoeft maar eens in de 4 á 6 weken te gebeuren. Door steeds je uitgroei te verven bespaar je ook de kwaliteit van je lengte en punten.

Color touch spoeling

Wella Color Touch is een semi-permanente haarverf die zorgt voor een verzorgde haarkleuring. Het haar zal een prachtige glans krijgen dankzij ingrediënten als keratine en natuurlijke was. Een color touch spoeling zorgt voor een levendige en schitterende kleureffecten waardoor het haar mooi gaat glanzen. De verf blijft in het haar tot ongeveer 15 keer wassen.

Totale kleuring

Een totale kleuring geeft je hele haar een heel andere kleur. Een stukje donkerder, warmer of koeler. Onze stylisten hebben jaren lang ervaring en kunnen een goed advies geven over wat bij je gezicht past.

Balayage

Balayage betekent vegen in het Frans. Balayage is een natuurlijke techniek om de punten van je haren op te lichten. Bij een balayage wordt de uitgroei niet mee gekleurd. Het voordeel van een balayage is dat het zo mooi en zacht overloopt, zodat je het niet om de zoveel weken hoeft te laten bijwerken.

Blonderen / highlights

Blonderen is het lichter maken van het haar. Je kan ervoor kiezen je gehele haar lichter te maken, of je haar deels lichter te maken met bijvoorbeeld highlights. Dat zijn lichtere punten in het haar.

Het onderhouden van de kleur

Hoe onderhoud je je mooie nieuwe kleur? Wij geven je graag tips en tricks mee. Met de juiste producten is het mogelijk je haarkleur een lange tijd mooi te houden. Heb je hier geen zin en tijd voor? We kunnen er ook samen voor kiezen om een terugkerende afspraak in onze agenda’s te zetten om jouw haar mooi te houden. Wij luisteren graag naar jouw wensen.

Haar kleuring bij grijs haar

Veel mensen kiezen voor haarkleuring om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Ook hier luisteren wij graag naar jou wensen. Bij het verven van grijs haar zijn er meerdere mogelijkheden. Bij de eerste grijze haren kan je ervoor kiezen om de uitgroei bij te laten werken of voor een tijdelijke kleur. Als u meer dan de helft van je haar grijs is adviseren wij een totale kleuring.

Boek nu je afspraak bij onze kapsters

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.