Haarverlenging

Een haarverlenging is dé oplossing als je graag langer haar wilt zonder te hoeven wachten tot het helemaal gegroeid is. Of als je haar niet langer wilt groeien dan een bepaalde lengte. Bij ons ben je hiervoor aan het goede adres. Wij hebben meerdere mogelijkheden met betrekking tot haarverlenging. Zo kun je kiezen voor matten, tape extensions, keratine extensions en kun je je huidige extensions weer omhoog laten zetten. Daarnaast bieden wij extensions aan in verschillende kleuren zodat ze goed matchen met je eigen haar kleur. Weet je nog niet waar je voor moet kiezen? Geen probleem, wij geven je graag advies.

Maak direct een afspraak om je haar te verlengen!

Boek een afspraak

Keuze uit verschillende behandelingen

Matten

Bij haarverlenging met matten wordt er gewerkt met volle matten die worden geplaatst door middel van ringetjes. Hierdoor krijg je mooi lang en vol haar. Van deze techniek heb je 6 tot 8 weken plezier en dan moeten ze weer opnieuw omhoog gezet worden.

Extensions omhoog zetten

Zijn jouw extensions na een aantal weken uitgezakt? Dan kunnen deze terug omhoog gezet worden zodat het er weer mooi uitziet. Bij het omhoog zetten van extensions worden deze eerst verwijderd en daarna opnieuw ingezet.

Tape extensions

Tape extensions is een eenvoudige en snelle manier waarbij er extensions in het haar worden geplakt. Hierdoor kunnen ze onzichtbaar geplaatst worden en zijn ze daarom zeer geschikt voor dun haar. Tape extensions moeten elke 6 à 8 weken weer omhoog geplaatst worden.

Keratine extensions

Keratine extensions worden bevestigd met een stukje wax dat hecht aan het haar. Hierdoor kan de aanhechting om de plukjes haar gevouwen worden. Keratine extensions kunnen ongeveer 3 maanden gedragen worden nadat ze vervangen of verwijderd moeten worden.

Het zetten van extensions

Onze specialisten hebben veel ervaring met het zetten van verschillende extensions. Als je nog niet weet wat je wilt, kun je langskomen in de salon en dan kijken wij welke behandeling geschikt zou zijn voor jou. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je haar langer is dan je oren, om de extensions zodat de extensions niet te zien zijn. Daarnaast kunnen we samen bekijken hoeveel vlechtjes nodig zullen zijn om jouw gewenste resultaat te bekijken. Ook kunnen we je juiste kleur vaststellen. Ben jij helemaal tevreden? Dan kan er een afspraak gepland worden om jouw mooie haar realiteit te maken.

Boek nu je afspraak bij onze kapsters

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.