Haarverzorging

Heb jij last van futloos, fijn, pluizig, droog of beschadigd haar? Dan kan een van onze haarverzorging behandelingen een uitkomst voor jou zijn. Wij bieden drie haarbehandelingen aan die alle drie zorgen voor volumineus en verstevigt haar. Je hebt keuze uit een botox, collageen/proteïne en keratine haarbehandeling. De behandelingen zorgen ervoor dat jouw haar weer gevoed, glanzend en behandelbaar wordt. Na de behandeling ben jij in een mum van tijd klaar met je haar, omdat er geen stijltang meer aan te pas hoeft te komen.  Wil jij weten welke voor jou het beste is? Kom eens langs in een van onze locaties, onze experts geven graag advies.

Maak direct een afspraak voor een haarbehandeling!

Boek een afspraak

Keuze uit verschillende behandelingen

Botox haarbehandeling

Een botoxbehandeling is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar herstelt. Om deze reden is deze behandeling perfect voor fijn, futloos of droog haar. Na de behandeling is het haar steviger en glanzend.

Collageen/proteïne behandeling

Een collageen/proteïne behandeling zorgt voor stijl en volumineus haar. Wij gebruiken Collagen Bio Coconut dat proteïne en collageen combineert en vervolgens het haar stijlt en het volume behoud.

Keratine behandeling

Een keratine behandling versterkt de haarvezels en maakt het haar zacht, glanzend en pluisvrij. Na een keratine behandeling is het haar 80 tot 100% stijler tot 5 maanden.

Moeite met een keuze maken?

Benieuwd wat de behandelingen precies inhouden en welke de beste is voor jou? Wij helpen je graag verder. Onze experts hebben veel ervaring met haarbehandelingen en weten precies wat goed is voor jouw haar. Kom vrijblijvend langs in een van onze praktijken of boek een afspraak via de site.

Boek nu je afspraak bij onze kapsters

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.