WIMPEREXTENSIONS

Wij werken met gediplomeerden
schoonheidsspecialisten

Gun jezelf een professionele behandeling voor je

Wimpers

Aan elk wimperhaartje worden meerdere of enkele extensions haartjes geplaatst voor extra veel volume en lengte. Kom langs in een van onze vestigingen voor een verleidelijke look. Wij bieden voor langere en vollere wimpers verschillende behandelingstechnieken aan.

Wimperextensions

Wij kijken altijd goed naar wat het beste bij jou past. Of je nu wimperextensions neemt of je eigen wimpers wilt laten behandelen, het is altijd bij ons belangrijk dat je met het gewenste resultaat de deur uit gaat. Onze schoonheidsspecialisten hebben meerdere jaren ervaring en adviseren je na de behandeling  nog wat je moet doen, zodat het resultaat langer goed blijft. Wij bieden hele jaar door leuke wimpers discount pakketten aan, maar ook losse behandelingen voor verschillende behandelingstechnieken.

Hier bieden we onze wimperbehandelingen aan

Eindhoven

(Rechtestraat 50b)
BOEK NU!

Helmond

(Stationsstraat 88)
BOEK NU!

Wimperextensions one by one

one by one wimperextensions zijn kunstwimpers die één voor één op je eigen wimperhaartjes worden aangebracht. Met one by one wimpers creëer je een natuurlijke wimper look. Je kan samen met de wimper specialist kiezen hoelang je de wimpers wil en hoe vol je de wimpers wil. Wij kijken altijd goed naar wat het beste bij jou past.

Wimperextensions 3D

bij deze techniek worden dunnere haartjes gebruikt als bij one by one, maar je kan het volume opbouwen. Met 3D kan je vollere wimpers creëren. Het verschil met one by one is dat bij 3D niet 1 haartje maar meerdere haartjes in een vorm van een waaier op 1 wimper geplaatst worden. Ook bij 3D kan je zelf kiezen hoe lang en hoe vol je de wimpers wil. Wij kijken altijd goed mee naar wat het beste bij jou past.

Wimperextensions verwijderen

bij het verwijderen van wimpers brengen wij een vloeistof aan op de wimpers. Deze moet ongeveer 5 tot 10 minuten intrekken. Door deze vloeistof lost de lijm op, dus is het makkelijk voor ons om de wimpers te verwijderen zonder je eigen wimpers aan te tasten. Zo kunnen we op een verantwoorde manier je extensions eraf halen.

Lashlifting

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads in combinatie met speciale vloeistoffen.  Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. … Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen. Het effect is 6 weken zichtbaar.

Wimpers verven

Wimpers verven doen we altijd met zwarte verf, tijdens de behandeling dekken we de huid onder de ogen af. Dan zetten we de wimpers in de verf, dit laten we goed intrekken. Daarna halen we de verf eraf en maken we de rest schoon. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken op de wimpers.

Wimpers opvullen

One by one of 3D wimpers worden meestal na 2 tot 3 weken weer opgevuld om het beste resultaat te behouden. Bij het opvullen van de wimpers halen we eerst de uitgegroeide haartjes weg en plaatsen we weer nieuwe haartjes terug.

Boek nu je wimperbehandeling

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor wimperextensions of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.

BOEK NU!