Visagie

Heb jij binnenkort een bruiloft, gala of gewoon een gezellig feestje? Dan kun jij je laten opmaken bij een van onze filialen gelegen in Eindhoven en Helmond.
Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop, of het nou visagie voor een fotoshoot is of een gala of bruidsmakeup, als professioneel visagiste laten wij je graag de mooiste versie van jezelf zien. Onze visagisten adviseren jou graag wat het beste bij je kleding en gelegenheid past.

Maak direct een afspraak!

Boek een afspraak

Bruidsmake-up en haar

Als er één dag is waarop je make-up helemaal goed moet zitten, is dat wel je trouwdag. Ga jij voor subtiele accenten? Of juist een intense look? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze visagisten luisteren naar jouw wensen om exact de accenten te leggen die jij wilt. Wij zorgen er graag voor dat zowel bruid als bruidegom er stralend uitzien op hun trouwdag.

Daarnaast is het mogelijk om je naast je make-up je haar te stylen voor je bruiloft of andere gelegenheid. Samen komen wij tot een look past bij jou, je gezichtsvorm, je haartype en op de make-up die jij mooi vindt. Weet je nog niet helemaal zeker wat je precies wilt? Onze experts staan klaar om jou hierop te adviseren.

Boek nu je afspraak bij onze kapsters

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.