Waxen

Waxen is één van de beste manieren om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking met anderen methodes veel voordelen. Door onze Supreme Wax is waxen mogelijk voor iedereen. Ook is het één van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen. Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg.

Maak direct een afspraak!

Boek een afspraak

Keuze uit verschillende behandelingen

Gezicht waxen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het waxen van het gezicht. Zo kun je kiezen voor het laten waxen van de bovenlip, kin, wenkbrauwen of het gehele gezicht.

Lichaam waxen

Het lichaam kan uiteraard ook gewaxt worden. Je hebt keuze uit het laten waxen van de oksels, onder- of bovenarmen, de bikinilijn, rug of de gehele benen.

Full Brazilian Wax

Een Full Brazilian Wax is een waxbehandeling waarbij de gehele schaamstreek wordt onthaard. Ook worden bij een Full Brazilian Wax de haartjes tussen de billen meegenomen. Ideaal voor mensen die het scheren van hun schaamhaar een tijdrovende klus vinden.

Voordelen van waxen

Waxen kent vele voordelen ten opzichte van scheren. Ten eerste is waxen veel veiliger dan scheren. Met een scheermes is de kans groot op snijwonden, zeker in gebieden waar de haren wat ruwer zijn en de huid gevoeliger, zoals de schaamstreek. Wax doet even pijn op het moment zelf, maar daarna heb je geen last van wondjes, rode bultjes of jeuk. Daarnaast haalt waxen de haartjes veel grondiger weg. Met scheren houd je vaak stoppels over, vooral in de schaamstreek. Na 2 dagen zijn deze alweer zichtbaar. Met waxen blijven haren tussen de 3 en 6 weken helemaal weg, daarna zijn pas weer stoppels zichtbaar. Waxen scheelt hierdoor veel tijd en gedoe. Het ontharen van je schaamstreek kan een tijdrovende en vervelende klus zijn. Maak per 3-5 weken een afspraak bij onze salon en je hebt er geen omkijken meer naar.

Boek nu je afspraak bij onze salon

Maak gebruik van ons maandelijkse pakket voor je haren of plan een losse behandeling in met ons boekingssysteem. Klik op de onderstaande button en kies je behandeling uit in één van onze winkels. Je kunt kiezen tussen online te betalen en zo tijd te besparen tijdens je bezoek in een van onze winkels, of je kunt je afspraak nu inplannen en later betalen.