Zonnestudio

Zonnestudio

Beste Zonnestudio

Stap binnen bij All in 1 Beauty en probeer onze nieuwste zonnestudio in eindhoven.

We beschikken over een aantal zonnestudio in eindhoven aangepast op jouw huidtype. Alle zonnestudio zijn makkelijk in gebruik. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht. Dit geldt ook voor de crèmes die verkrijgbaar zijn in onze salon.

Zonnebankcreme’s:

Bruiningsversnellers:

Alle producten die we bij Allin1beauty gebruiken voor tijdens het zonnen, bevatten bruiningsversnellers die de pigmentaanmaak zullen stimuleren. Deze bruiningsversnellers zorgen ervoor dat het bruiningsproces al na 3 a 4 minuten start. Wanneer we zonder een bruiningsversneller onder de zonnebank gaan, begint het bruiningsproces na 8 minuten.

Bronzers:

Bronzers werken oppervlakkig op de opperhuid en zorgen daar voor een donkerder bruiningsresultaat, dat ook langer aan zal houden.

Er zijn 3 verschillende bronzers: Natuurlijke bronzer,cosmetische bronzer en DHA.

Natuurlijke bronzer:

De natuurlijke bronzer is afkomstig uit natuurlijke ingrediënten, zoals kokos, noten, bessen etc.

Deze bronzer is langzamer, en verlengt de kleur met 1 tot 3 dagen.

De natuurlijke bronzer kan nooit strepen of vlekken geven, ook niet bij niet goed  uitsmeren.

Cosmetische bronzer:

De cosmetische bronzer geeft de bruiningsversneller de bruine kleur. Hoe meer cosmetische bronzers, hoe bruiner de bruiningsversneller zal zijn. Deze bronzer heeft geen effect op het uiteindelijke bruiningsresultaat. Je kunt deze zien als een foundation, je spoelt deze met douchen altijd weer eraf.

DHA bronzer:

-DHA is transparant van kleur. Er bestaan dus ook witte producten die wel degelijk bronzers bevatten.
-DHA is de sterkste bronzer die de kleur verlengt met 2 tot 7 dagen.
-Wacht 4-8 uur met douchen
-Smeer een product met DHA altijd goed uit en reinig je handen na het insmeren met een verfrissingsdoekje. Zo voorkom je vlekken en verkleuring van de handpalmen.
-Gebruik je een DHA vrij product, dan kan je meteen douchen. Wij raden dit wel af, omdat het zonde is om alle mooie ingrediënten van een product meteen weg te spoelen. Deze werken ook allemaal door op de huid.
-Alle producten met een DHA bronzer bevatten ook een natuurlijke bronzer, zodat een prachtig natuurlijk bruine kleur bereikt zal worden.
-Hoe sterker de DHA bronzer is, hoe beter de kleur behouden blijft.
-Hoe beter je je huid verzorgt, hoe langer je plezier hebt van de bruining van DHA (smeer jezelf bijvoorbeeld iedere dag in met een bodylotion.