Zonnebanken

Bij All in 1 Beauty gaan we voor de hoogste kwaliteit. Daarom zijn onze zonnebanken allemaal van Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness-apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologie├źn.

Welke zonnebank het meest geschikt is voor jou hangt af van jouw huidtype en recente zonverleden. Daarom krijg je bij jouw eerste zonbezoek een persoonlijke huidanalyse. Nadat we gemeten hebben wat jouw huidtype is, kunnen we je een gericht zonadvies geven. Dit wordt gedaan door een van onze opgeleide zonneconsulentes.

Over onsBoek nu een afspraak
Zonnebanken All in 1 Beauty
 • Persoonlijk zonadvies

  De huidanalyse geeft een gericht zonadvies. Onze opgeleide zonneconsulentes bespreken de resultaten met je en adviseren je over je eerste zonbezoek. Zij kunnen je daarnaast meer uitleggen over de verschillende zonnebanken. En dat alles met een glimlach ­čśë

 • Huidverzorging

  Naast het kiezen van de juiste zonnebank is het belangrijk om je huid zowel voor als na het zonnen goed te verzorgen. Dit bevordert niet alleen jouw bruiningsresultaat, maar zorgt er ook voor dat je huid gezond blijft. Dus take care!

Typen zonnebanken

Bekijk hier de types van bij All in 1 Beauty

Wat zijn de voordelen van zonnen?

Sta je er wel eens bij stil dat zomer erg gezond is? Dit zijn de voordelen van zonnen bij All in 1 Beauty op een rij. Voordelen die ook gelden voor de natuurlijke zon. Nieuwsgierig? Kom dan eens een kijkje nemen in ├ę├ęn onze studioÔÇÖs. Aarzel je nog? Lees dan verder!
 • 1
  Aanmaak vitamine D

  Vitamine D wordt ook wel de zonnevitamine genoemd en is onmisbaar in een gezonde levensstijl. Het is de enige vitamine die het lichaam natuurlijk aanmaakt. Hoe? Door de UV-B in het zonlicht. Maar dan moet de zon wel sterk genoeg zijn, en dat is hij in Nederland vaak niet. Wij hebben speciale lampen die natuurlijk zonlicht nabootsten waardoor je lichaam vitamine D aanmaakt.

 • 2
  Gezond tintje

  Je wordt bruin doordat de zon de pigment in je huid activeert. Dit zorgt voor een gezond tintje. Verantwoord zonnen staat bij All-in 1 Beauty voorop. Daarom gaan wij uit van vier verschillende huidtypes.

 • 3
  Natuurlijke bescherming

  Doordat je zont, wordt je huid iets dikker. Wanneer je huid deze natuurlijke bescherming heeft, zullen zonnestralen minder diep in de huid kunnen doordringen en geeft daardoor een eerste natuurlijke bescherming.

 • 4
  Relaxed gevoel

  Dit positieve effect ontstaat door de warmte en ontspanning die zon of zonnebank geeft. Door de zonnestralen maakt je lichaam een stofje in de hersenen aan waardoor jij je prettiger gaat voelen: ├č-endorphine.

 • 5
  Therapeutische effecten

  Warmte en ontspanning zorgen voor een betere opname van vitamine D. Maar ook voor verschillende huidaandoeningen heeft zonlicht op de huid een positieve uitwerking. Onze zonneconsulenten in de studio informeren jou graag verder.